ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantepspor davası sürüyor

Gaziantepspor davası sürüyor
YAYINLAMA: 04 Haziran 2021 / 15.12
GÜNCELLEME: 04 Haziran 2021 / 15.12
Gaziantepspor Kulübü’ne yapılan bağışlarla alım satım ve taşınmazlardan haksız şekilde kazanç elde ettikleri, gayrimenkulleri kendileri veya yakınlarının üzerine tapuladıkları ya da bu yolla çıkar elde ederek kulübü zarara uğradığı gerekçesiyle aralarında kulüp başkanı Celal Doğan’ın da bulunduğu 4 yönetim kurulu üyesinin yargılanmasına devam edildi.

İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu’nun raporu üzerine Dernekler Kanunu’na Muhalefetten 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın dünkü duruşmasına Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan ile Cemal Kadooğlu katılmadı.

Dünkü duruşmaya Yönetim Kurulu üyesi Reşat Kaleoğlu ile avukatı Mahmut Ökten katıldı. Asım Atmaz ve Kamil Gereççi, daha önce ifade verdikleri için duruşmaya gelmedi. Mahkeme heyeti duruşmaya katılan Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kaleoğlu’nu dinlendi. Kaleoğlu ifadesinde, İbrahimli Bölgesindeki Çağdaş Villar ile bağlantısını anlatırken, kendisinin Mehmet Yasamalı adlı şahıstan 1994 yılında aldığını belirtti. Keleoğlu, bölgede 30 bin m2’lik alanın büyükşehir belediyesi tarafından parselasyon yapılmasıyla birlikte tapusundan birinin Gaziantepspor Derneği’ne gittiğini bu şekilde ortak olduğunu söyledi. Kaleoğlu, hakkında ileri sürülen suçlamaları reddetti.

Mahkeme heyeti Reşat Kaleoğlu’nu dinledikten sonra mazeret göstererek duruşmaya gelmeyen Gaziantepspor Kulüp Başkanı Celal Doğan ve yönetim kurulu üyesi Cemal Kadooğlu’nun da dinlenmesi ve eksik belgelerin tamamlanması için duruşmayı 29 Ocak 2003 tarihine ertelendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *