ANASAYFA arrow right Yaşam

Gazianteplilerin hayatı BiP ile kolaylaşıyor

Gazianteplilerin hayatı BiP ile kolaylaşıyor
YAYINLAMA: 14 Ekim 2020 / 17.36
GÜNCELLEME: 14 Ekim 2020 / 19.45
Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP, belediye ve kamu kurulumlarının verdiği hizmeti dijitalleştirmeye devam ediyor. ‘Dijital Belediyecilik’in en iyi örneklerinden biri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 20 bin vatandaşa BiP aracılığıyla ulaşıyor. Gaziantepliler, fatura işlemleri başta olmak üzere her türlü belediye hizmetini BiP üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Farklı kategorilerdeki kanallarıyla beğeni toplayan Türkiye’nin yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, ‘Dijital Belediyecilik’ kapsamındaki çalışmalarına devam ediyor. Bodrum, Ankara ve Keçiören’den sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlarına hızlı ve kolay hizmet vermek için BiP’i tercih etti.  20 bin vatandaş, BiP’in Keşfet bölümünde yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kanalı sayesinde belediye hizmetleriyle ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar oluyor.

Yaşadıkları şehri telefonlarına sığdıran Gaziantepliler, BiP sayesinde kamuya dokunan işlerini çözüme kavuşturuyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi BiP kanalı ile tüm GASKİ işlemlerinin yanı sıra Beyaz Masa’da başvuru oluşturup takibini yapılabiliyor. Kullanıcılar, yakınlarındaki nöbetçi eczane ve hastane bilgilerine de BiP kanalından erişebiliyor. Yapay zeka sayesinde kullanıldıkça gelişen BiP kanalı ile Gaziantepliler belediyecilik işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor.

‘Diğer’ sekmesi içerisinde yer alan GASMEK, Gezegenevi, Ekolojik Bina ve Parklar gibi Gaziantep’e özgü mekan ve kuruluşların web sitelerine hızlı erişim imkanı sunan BiP ile hem Gaziantepliler hem de Gaziantep’e turist olarak gelenler şehir hakkında kolayca bilgi sahibi olabiliyor.

BiP Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kanalının en önemli özelliklerinden biri olan ‘Başkanımız-İletişim’ sekmesi ile kullanıcılar Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’in sosyal medya hesaplarına ve belediye binasının adresine ulaşabiliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi gibi vatandaşlarına ‘dijital belediyecilik’ kapsamında BiP uygulamasında kanal açmak isteyen belediyeler info@bip.com adresinden başvuru yapabilir.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *