ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantepli ünlü yazarlar aramızda

Gaziantepli ünlü yazarlar aramızda
YAYINLAMA: 12 Ocak 2021 / 13.38
GÜNCELLEME: 12 Ocak 2021 / 13.38
Bu yıl, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bir ilk daha gerçekleştirilerek kentin yetiştirdiği, kültürel ve sanatsal değerler kent halkıyla buluşturuluyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Gaziantep kültürünün ulusal kültürümüze kazandırdığı değerleri gündeme taşımak, bu yolda emeği geçmiş olanları anmak istiyoruz. Çünkü kentleri büyük yapanın yetiştirdiği değerler olduğunu biliyoruz. Gazeteci, yazar ve sanatçılarımızın yer aldığı “Gaziantep Değerleriyle Buluşuyor” etkinliğimizde 20’den fazla kişi davet edildi. Bir kısmı aynı dönemde başka programları olduğu için mazeret bildirdi. Bugün itibariyle 14 kişinin kentimize gelmesi kesinleşti. Etkinliklerimiz kapsamında; söyleşi, panel, imza, sergi, halka ücretsiz açık hava konserleri ve piyano resitali yer almaktadır” diye konuştu.

16 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Öğretmenevi Salonu’nda belgesel gösterimi ve söyleşilerle başlayacak olan etkinliğin, aynı gün saat 18.00’de sanatçı Edip Akbayram‘ın, Demokrasi Meydanı’nda vereceği ücretsiz açık hava konseriyle devam edeceği bildirildi. 17-18 Mayıs günlerinde salon söyleşi ve imza günleri sürdürülecek olan etkinliklerde, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da Demokrasi Meydanı’nda sanatçı Suat Suna açık hava konseri verecek. 19 Mayıs Pazar günü saat 13.00’de Kırkayak Parkı’nda 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödül töreni ile sona erecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *