ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantepli öğrenciler All Star’da yarışacak

Gaziantepli öğrenciler All Star’da yarışacak
YAYINLAMA: 14 Temmuz 2020 / 16.13
GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2020 / 16.13
Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip Liselerarası Müzik Yarışması, yeni heyecanıyla devam ediyor.

1998-2019 yılları arasında, icra, kız solist, erkek solist, sahne performansı, orkestra, enstrüman ve özel ödüller kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin ve okulların, 10 milyon kullanıcılı ‘’Hadi’’ kanalı üzerinden tekrar yarışarak oylanacağı, İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ın bu bölümünde, İcra kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar yarışacak. Yarışacak kategorilerde 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylamadan en fazla oyu alan okula, İpana tarafından karaoke müzik stüdyosu kurulacak.

Tüm dallarda ödül alan gruplar içinden en iyilerin seçileceği ve Ataman Erkul’un canlı sunumuyla Salı ve Perşembe günleri Hadi uygulaması üzerinden 21.30’da başlayacak yarışmanın altıncı bölümünde, son 5 yılda İcra kategorisinde dereceye giren 6 ilden 18 okul yarışacak.

Her bölümde farklı bir kategorinin değerlendirileceği All Star’ın, 16 Temmuz Perşembe günü ‘’Hadi’’ kanalından canlı yayınlanacak altıncı bölümde, son 5 yılda İcra kategorisinde dereceye giren adaylar sunulacak ve video oylaması başlayacak. Son 5 yılda Ankara, Malatya, Karabük, Tekirdağ, Gaziantep ve İstanbul’dan 18 okul, en iyi olmak için yarışacak.

2015 yılında İcra dalında birinci olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi, 16 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak bölümde tüm zamanların en iyisi olmak için oylarınızı bekliyor.

Yarıştıkları dönemden sunumların ve hatırlatma videolarının izleyicilerle paylaşılacağı heyecan verici yayında, 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylama sonucu en iyiler seçilerek sürpriz ödüller kazanacak.

Sadece Yarışan Değil İzleyen de Ödül Kazanıyor

Profesyonel olarak hazırlanan hatırlatma videolarının yanı sıra, sürpriz canlı bağlantılar ve eğlenceli sohbetler eşliğinde yapılacak yarışmada, her video gösteriminden sonra, izleyiciler arasında programın sonunda 8 soruluk müzik içerikli bilgi yarışması yapılacak.

Bu heyecana katılıp en iyileri belirlemek, eğlenmek ve destek olmanız için yapmanız gereken tek şey ‘’Hadi’’ uygulaması indirip, uygulama üzerinden Salı ve Perşembe günleri 21.30’da İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ı izlemek.

Perşembe günü altıncı bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan bölümde oylanacak, İcra kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar şöyle:

2015 yılı birincisi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi, ikincisi İstanbul Özel Şişli Terakki Lisesi, üçüncüsü İstanbul Özel Açı Lisesi

2016 yılı birincisi İstanbul Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, ikincisi İstanbul Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi ve üçüncüleri Galatasaray Lisesi ve İstanbul Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi.

2017 yılı birincisi İstanbul Galatasaray Lisesi, ikincisi Malatya Abdülkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi ve üçüncüsü Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi

2018 yılı birincisi Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi, ikincisi İstanbul Çevre Koleji ve üçüncüleri Çorlu İMKB Fen Lisesi & Tekirdağ Anadolu Lisesi ve Kadıköy Anadolu Lisesi

2019 yılı birincisi İstanbul Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi Özel Kadıköy Akşam Lisesi, ikincisi Galatasaray Lisesi ve üçüncüleri İstanbul Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *