ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep’in ünlüleri söyleşi yapıp kitap imzalayacak

Gaziantep’in ünlüleri söyleşi yapıp kitap imzalayacak
YAYINLAMA: 14 Ocak 2021 / 13.32
GÜNCELLEME: 14 Ocak 2021 / 13.32
19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Gaziantepli ünlü yazar, sanatçı ve gazetecilerin programı bugün başlıyor.

Kutlamaların ilk gününde, M. Adil Yalçın ve Faruk Bildirici okurları ve izleyicileriyle sohbet programına katılacak. Kendirli Kilisesi Öğretmenevindeki söyleşinin ardından saat 16.30-1730 arasında Faruk Bildirici kitaplarını imzalayacak. Şahinbey Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Edip Akbayram, saat 18.00’de Demokrasi Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak.

Dünden bugüne Gaziantep ve değerleri konulu panelin konuşmacıları Ülkü Tamer, Arif Erkin, Lütfiye Aydın ve Ahmet Ümit. Panelin ardından Ülkü Tamer, Lütfiye Aydın ve Ahmet Ümit kitaplarını imzalayacak. 18 Mayıs cumartesi günü gazeteci Zeynep Göğüş, Avrupa Birliği ve Türkiye konulu bir söyleşiye katılacak. 16-17 Arasındaki söyleşinin ardından saat 18-194da Yağmur Dai’nin piyano resitali ve Akif Dai’nin resim sergisi var.

Suat Suna’nın Demokrasi Meydanı’ndaki ücretsiz halk konseri ise saat 16.30’da. 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde hazırlanan Gaziantep Değerleriyle Buluşuyor etkinliklerinin son günü olan 19 Mayıs pazar günü, Şahinbey Belediyesi ile GAFSAD 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödül töreni ve son zamanların başarılı ve genç yazarlarından Özen Yula’nın söyleşi ve imza günü yer alıyor. Özen Yula saat 14.00-16.00 arasında kitaplarını imzalayacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *