ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep’in su sorununu 2050 yılına kadar hallettik

Gaziantep’in su sorununu 2050 yılına kadar hallettik
YAYINLAMA: 13 Mayıs 2022 / 15.16
GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2022 / 14.30
ANAP, milletvekili adaylarını tanıtmak için kokteyl düzenledi. Kokteyle katılan kadınlara üzerinde ANAP’ın amblemi olan eşarp dağıtıldı. ANAP Milletvekili ve Turizm Bakanı Mustafa Taşar, kent merkezinin yanı sıra köylere de hizmet yaptıklarını kaydetti.

ANAP il başkanlığı tarafından hafta sonu Tuğcan Otel’de milletvekili adaylarını tanıtım için bir kokteyl düzenlendi. ANAP 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Taşar, toplantıya gelen kadınlara üzerinde ANAP’ın amblemi bulunan eşarp dağıttı. Taşar, Gaziantep’e sayısız hizmetinin olduğunu belirterek, “Gaziantep Çevre Yolu’nu yaptım. Gaziantep 2050 yılına kadar su sorunu olmayan kent haline geldi. Kente hizmet için Celal Doğan’a çok yardımda bulundum. Bazıları Taşar, Celal Doğan ile iş birliği yapıyor diyor, desinler. Gaziantep’e hizmet yapmak için iş birliği yaparım” dedi.

Bu arada köylere de hizmet verdiklerini söyleyen Taşar, 28 köye 1000 m2 üzerine çim parkı, bank, çocuk bahçesi olmak üzere kompleks yaptıklarını söyledi. Taşar, “Şehirde bile bu kadar yok. Gaziantep Kalesi için şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Kalenin restorasyonu için 500 milyar gönderdim. Burayı turizm sektörüne kazandıracağız. Zeugma’yı turizme kazandırmak için buranın yollarını yaptırdık” diye konuştu. Mustafa Taşar, konuşmaları sırasında anketlerin birinci sırada gösterdiği AKP’yi de eleştirerek, “AK Parti başa geçerse ampulleri sönecek. AKP karanlığın bir göstergesi” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *