ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep’in ilk kadın milletvekili AKP’den

Gaziantep’in ilk kadın milletvekili AKP’den
YAYINLAMA: 15 Temmuz 2021 / 13.36
GÜNCELLEME: 15 Temmuz 2021 / 13.36
Gaziantep’in ilk kadın milletvekili olarak parlamentoya giden AKP’li Fatma Şahin, siyasete girmeye doğru zamanda doğru yerde karar verdiğini belirtti. Şahin, Gaziantep’ten ilk kadın milletvekili seçilmenin kendisine ayrı bir gurur verdiğini açıkladı.

Gururlu ve sevinçli olduğunu söyleyen AKP'li Şahin şunları söyledi: “Aslında ilk sıralar matematiksel olarak milletvekili seçilebilmem zor görünüyordu. Fakat takım çalışması ile tabana kendimi kabul ettirdim. Gördüğüm ilgi nedeniyle milletvekili seçileceğimi tahmin ediyordum. Kazandım çok mutluyum. Gaziantep’in ilk kadın milletvekili olarak mecliste görev almam bana ayrı bir gurur veriyor. Ben bu seçimde çok iyi çalıştığımıza inanıyorum. Gerçekten teşkilatlanma olarak herkes görevini yaptı. AKP olarak geçmişimiz belli, gelecek daha farklı olacak. Hiç kimse 6’yı çıkartacağımıza ihtimal vermiyordu. Ama 7 milletvekili çıkarmayı başardık. Biz olaya hiç sıralama mantığıyla yaklaşmadık. Tek hedefimiz partimizi Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de birinci parti konumuna taşımaktı. Nitekim bu hayalimiz gerçek oldu. ”

Şahin, diğer partilerin baraja takılması olayını ise şöyle değerlendirdi: “Halk istikrar istiyor. Koalisyonlardan dolayı ülkenin gelmiş olduğu nokta meydanda. Halk kısır çekişmeleri yaşamak istemiyor. Halk istikrarı AKP’de gördü, umudu AKP’de buldu. Biz de bu noktada verilen sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ederek halfamıza yapacağımız hizmetlerle karşılık vereceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *