ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurtuluş törenleri için Gaziantep’te

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurtuluş törenleri için Gaziantep’te
YAYINLAMA: 24 Aralık 2021 / 21.16
GÜNCELLEME: 24 Aralık 2021 / 21.28
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te… Cumhurbaşkanı Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü törenlerine katılacak ve kentte açılışlar yapacak.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi açılacak

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Gaziantep'in düşman işgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl etkinlikleri ve Gaziantep'teki bir dizi açılış için Gazi Şehir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelecek. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından yaptırılan dev tesis, Türkiye'nin liderini ağırlamak için hazır.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı’nı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’in Kuruluşu’nun 100. Yılında şehrimize gelmesi bize iki gururu birden yaşatıyor. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’mizde Cumhurbaşkanımızı ağırlamak bizlere ayrı bir sevinç yaşatacak. Cumhurbaşkanımız Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nin yanı sıra Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi, Yeşilvadi ve Boğaziçi Bulvarları, Sosyal Tesisler, Pazar Yerleri, Parklar, Camiler, Mavikent 5. Etap, Yamaçtepe ve Serinevler Konutları, Akkent Spor Köyü, Tekstilkent Meydanı ve Otoparkı, Oto Galericiler Sitesi, Şıh Meydanı ve içindeki yapıların restorasyonu gibi birçok projemizin açılışını da aynı anda gerçekleştirmiş olacak Tüm halkımızı Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışlara bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *