ANASAYFA arrow right Spor

Gaziantepgücü’nde yeni başkan belirlendi

YAYINLAMA: 28 Eylül 2022 / 20.56
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2022 / 20.56
2022/2023 sezonuna İsim, renk ve logo değişliği yapan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gaziantepgücü Spor Kulübünde yeni başkan da belirlendi.

Kırmızı-Siyahlı ekipte Avukat Ömer Alper Köroğlu, kulüp başkanlığı görevine oybirliği ile seçildi.

Daha önce kulüp yönetim kurulu üyeliği, hukuk işleri sorumlusu, basın sözcüsü ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Köroğlu, bundan sonra kulüp başkanı olarak görevini yürütecek.

Gaziantep futboluna katkı sunmaya devam edeceklerini ifade eden Gaziantepgücü SK’nın yeni kulüp başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, “Bundan önce ki sezonlarda uzun yıllar kulübümüze hem maddi hem de manevi olarak katkılar sunan ve bu aşamalara gelmemizde emeği bulunan Ankas Mühendislik firmasına, değerli onursal başkanımız Sayın Mehmet Küçükaslan’a, kulübümüzün kuruluşundan bu yana başkanlık, yöneticilik ve antrenörlük yapanlara ve sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 2 sezon bizlere hem maddi hem de manevi olarak destek veren, kulübümüzün şampiyonluğunda çok büyük katkısı olan eski milli futbolcumuz Sayın Bekir İrtegün’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Son iki sezondur 3. Ligin kapısından dönen kulübümüzü hak ettiği yere taşımak ve şehrimize ikinci bir profesyonel takım daha kazandırmak adına mücadelemizi devam ettireceğiz. Kulüp yapımızın sistemini bozmadan ve Gaziantep’te yaşayan BAL ligi tecrübesi olan ve gelişime açık futbolcularımızla hedefimizin peşinde koşacağız. İstikrarımızı bozmamak adına geçen sezonki teknik direktörümüz Şevki Koç ve ekibi ile yola devam kararı aldık. Kamp sürecimizi istediğimiz şekilde tamamladık. Ligimiz 2 Ekim’de başlayacak. Taraftarlarımız ve şehrimizin de desteğini yanımızda hissettiğimiz zaman Gaziantepgücü’nü umut ediyorum ki gelecek sezon 3’üncü ligde göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Yapılan Olağanüstü Genel Kurul Sonucu Gaziantepgücü SK 2022/2023 Sezonu Yönetim Kurulu Listesi

Mehmet Küçükarslan – Onursal Başkan

Ömer Alper Köroğlu – Başkan

Halil İbrahim Demir – 2. Başkan

Gökhan Dursun  - Yönetim Kurulu Üyesi

Ernail Usta – Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Kıvrakdal – Yönetim Kurulu Üyesi

Doğan Öztürk – Yönetim Kurulu Üyesi

Abdullah Yılmaz – Yönetim Kurulu Üyesi 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *