ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep yeşil fakiri

Gaziantep yeşil fakiri
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2021 / 17.08
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2021 / 17.08
Valilik tarafından Emir Musa Dağları’na dikilen bir milyon fidan için 50 milyar harcandığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde buranın Orman İdaresi’ne devredileceği bildirildi.

Vali Erhan Tanju, Gaziantep’in yeşil yönünden fakir bir kent olduğunu belirterek, bu nedenle resmi ve özel kurum ve kuruluşların yaptığı çalışmaların önemli olduğunu açıkladı. Sadece 100. Yıl Parkı, Dülük ve Burç Ormanları’nın yeterli olamayacağını ifade eden Tanju, yeşillendirme konusunda vatandaşlara da önemli görev düştüğünü bildirdi.

Boş ve uygun olan hazine arazilerini belirleyerek buraların yeşillendirilme-si için çalışma yapacaklarını vurgulayan Tanju, Emir Musa Dağları’ndaki * yeşillendirme projesinin halkın hizmeti olduğunu belirterek, buraya özel bir isim düşünmediklerini, kendi isminin daha uygun olduğunu da sözlerine ekledi. Gaziantep Valiliği’nin hizmetiyle ağaçlandırılan Emir Musa Dağları’ndaki Ağaçlandırma Projesi’nin günden güne iyiye gittiğini açıklayan Tanju, Emir Musa Ormanları’nı, Orman İdaresi’ne devredeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *