ANASAYFA arrow right Teknoloji

Gaziantep, Vodafone’da da çok konuştu

Gaziantep, Vodafone’da da çok konuştu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.34
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.34
Türkiye’nin ikinci büyük mobil operatörü Vodafone, sayıları 21 milyonu
Bayramda en çok konuşan dokuzuncu il olduk
Türkiye’nin ikinci büyük mobil operatörü Vodafone, sayıları 21 milyonu bulan abonelerine Kurban Bayramı süresince özgürce ve doyasıya iletişim kurmanın keyfini yaşattı. Bayramda sevdikleriyle akıllı telefon üzerinden hasret gideren Vodafone aboneleri, arife ve bayram günlerini kapsayan 5 günde toplam 920 milyon dakika konuştu, 730 milyon SMS gönderdi ve 2 milyon 532 bin GB mobil internet kullandı. Vodafone abonelerinin mobil internet kullanımı geçtiğimiz Kurban Bayramı’na göre 2 katından fazla arttı. Gaziantep bayramda en çok konuşan dokuzuncu il oldu.

29 Eylül 2015 – Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, toplumsal kaynaşmanın en üst düzeyde yaşandığı bayram dönemlerinde abonelerinin iletişim ihtiyacını eksiksiz karşılamaya devam ediyor. Vodafone’un Türkiye genelindeki 21 milyon abonesi, bu Kurban Bayramı’nda da özgürce ve doyasıya iletişim kurma avantajı yaşadı. Vodafone’un Kurban Bayramı süresince gerçekleşen GSM trafiğine ilişkin açıkladığı verilere göre, Vodafone aboneleri, arife ve bayram günlerini kapsayan 5 günde toplam 920 milyon dakika konuştu, 730 milyon SMS attı ve 2 milyon 532 bin GB mobil internet kullandı. Vodafone abonelerinin Kurban Bayramı süresince mobil internet kullanımı geçen yıla göre 2 katından fazla arttı.

En çok konuşan il İstanbul, en çok aranan ülke Almanya oldu

Vodafone’un açıkladığı verilere göre, bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, İzmir, Antalya, Adana, Samsun, Van, Gaziantep ve Konya olurken, en çok SMS gönderen iller sırasıyla İstanbul, Ankara, Samsun, Adana, İzmir, Şanlıurfa, Antalya, Konya, Van ve Gaziantep olarak gerçekleşti. En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Muğla, Samsun, Konya, Balıkesir ve Bursa şeklinde sıralandı.

Öte yandan, en çok aranan ülkeler sırasıyla Almanya, Suudi Arabistan, Fransa, Hollanda, İngiltere, KKTC, Libya, Bulgaristan, Mısır ve Azerbaycan olurken, en çok SMS de Almanya, İngiltere, KKTC, Fransa, Rusya Federasyonu, Hollanda, Azerbaycan, Avusturya, ABD ve Belçika ülkelerine gönderildi.

Ender Buruk: “Abonelerimize kesintisiz iletişim ayrıcalığı yaşattık”
Vodafone abonelerinin bayram trafiğini değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verebilmek amacıyla ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Sunduğumuz yenilikçi ve yüksek kaliteli hizmetlerle, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyor, onlara mükemmel bir deneyim yaşatmak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetine odaklı ürün ve hizmetlerimizle her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da abonelerimizin özgürce ve doyasıya iletişim kurmasını sağladık. Kesintisiz ve kaliteli iletişim ayrıcalığı yaşayan abonelerimiz, bayram süresince 920 milyon dakika konuştu, 730 milyon SMS attı,2 milyon 532 bin GB mobil internet kullandı. Özellikle mobil internet kullanımında geçen yıla göre 2 katından fazla artış olduğunu gözlemledik. Bu vesileyle, tüm halkımızın geçmiş Kurban Bayramını kutluyorum.”Haber Merkezi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *