ANASAYFA arrow right Yaşam

Gaziantep ve Avrupa’daki iş adamlarını bir araya getirmek istiyoruz

Gaziantep ve Avrupa’daki iş adamlarını bir araya getirmek istiyoruz
YAYINLAMA: 18 Ağustos 2021 / 20.59
GÜNCELLEME: 18 Ağustos 2021 / 20.59

MİSİAD Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Serdar Öncel, “MİSİAD, ‘Birlik ve beraberlik içinde olmak’ parti, memleket, anlayış farkı gözetmeden vatanımıza, devletimize, milletimize hizmet etmek, birleştirici bütünleştirici kucaklayan mütevazi birbirinin eksiğini kapatmaya sevincini paylaşmaya adanmışların ortaklığı. Bu görevimde yardıma muhtaç ailelere ve depremsel yangın gibi doğal afetlerden zarar gören insanlara destek çıkmak, Gaziantep’te iş adamlarıyla istişare ederek Avrupa’daki iş adamlarını bir araya getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Dünyada 44 ülkede temsilciliği bulunan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği, (MİSİAD) ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını  sürdürüyor.Teşkilatlanma kapsamında MİSİAD Şahinbey İlçe Başkanlığı’na Av. Kadir Yılmaz, MİSİAD Şehitkamil İlçe Başkanlığı’na ise Av. Serdar Öncel atandı. Her iki başkanda mazbatalarını MİSİAD Gaziantep İl Başkanı Muhammet Yıldız’ın elinden aldı.

Başkan Yıldız, yaptığı açıklamada, MİSİAD ailesinin gün geçtikçe büyüdüğünü belirtirken, “Her iki başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. MİSİAD, belirlediği hedefler doğrultusunda ilerlemeye, gücüne güç katmaya devam ediyor. Biz MİSİAD olarak, kocaman bir aileyiz” açıklamasını yaptı.  

Başarıyı korumak ve daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız

MİSİAD Şahinbey İlçe Başkanı Av. Kadir Yılmaz, “MİSİAD ailesi olarak insani ve toplumsal değerlerin ön planda olduğu Türkiye’mizin kalkınması için sosyal ve ekonomik anlamda halkımızın ihtiyaçlarına destek olabilmek amacıyla 44 ülkedeki temsilciliklerimizle geniş bir kitleye ulaşabilmeyi başarmış bir oluşumdan bahsediyoruz. Bu başarıyı korumak ve daha da iyi yerlere taşımak için elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

Yılmaz, “Ahilik İlkelerini baz alarak ‘Güçlü yerli ekonomi, güçlü Türkiye” sevdasına inanmış bir kuruluş olarak ülke menfaatlerine uygun olarak mali ve ekonomik politikaların geliştirilmesinde söz sahibi olmayı, ekonomik alanda yarınlara çok daha kuvvetli bir Türkiye bırakmak için gönülden çalışmayı esas alıyoruz. İlçemizde bu anlamda ülkemizin en büyük ilçelerinden biri olması ve köklü bir geçmişe sahip olması sebebiyle ayrıca önem arz etmektedir. Bizde bu kadim ilçeye derneğimizin vizyonu doğrultusunda hizmetler sunacağız” ifadelerine yer verdi. Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *