ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep Ticaret Borsası Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

YAYINLAMA: 22 Kasım 2022 / 19.42
GÜNCELLEME: 22 Kasım 2022 / 19.42
Yeni dönem projeleri değerlendirildi

GTB’nin kasım ayı faaliyetleri ve yeni dönem projelerinin değerlendirildiği toplantıda, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşmasının süresinin uzatılmasının küresel piyasalara etkileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı da meclis toplantısındaki konuşmasına Karkamış'ta terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye dileklerinde bulunarak başladı.

Karkamış’a terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıyı lanetlediğini belirten Akıncı, “Hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin huzur ve güven ortamını hedef alan şer odakları vatan topraklarımız üzerindeki kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Birliğimizi, beraberliğimizi hedef alarak sivil yerleşim alanlarımıza saldıran hainler hak ettikleri karşılığı en ağır şekilde bulacaktır” dedi.

Konuşmasında GTB’nin kasım ayı çalışmaları hakkında da bilgiler veren Akıncı, canlı hayvan ve hububat meslek komitelerinden gelen talep ve önerilerin değerlendirilerek çözümü noktasında ilgili bakanlıklara rapor sunulduğunu ifade etti.

Akıncı konuşmasında ayrıca yeni dönemde hayata kazandırılması planlanan projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Meclis üyelerinin temsil ettikleri sektörlerle ilgili gerçekleştirilmesini istedikleri çalışma ve faaliyetleri dile getirdiği toplantı, Karkamış’ta hayatını kaybeden vatandaşlar içi dua okunmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *