ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep Rotary Kulübü’nden üç engelliye sandalye

Gaziantep Rotary Kulübü’nden üç engelliye sandalye
YAYINLAMA: 17 Ocak 2022 / 14.12
GÜNCELLEME: 17 Ocak 2022 / 14.12
Gaziantep Rotary Kulübü, engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye ederek, bundan sonraki yaşamlarını daha rahat sürdüre bilmelerini sağladı.

Gaziantep Rotary Kulübü, zihinsel ve fiziksel engelli üç çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti. Gaziantep Rotary Kulübü tarafına zihinsel engellileri koruma derneği aracılığıyla üç çocuğa tekerlekli sandalye hediye edildi. Gaziantep Rotary Kulübü Başkanı Servet Koyuncugil, maddi imkansızlıklar içinde bulunan üç çocuğa tekerlekli sandalye hediye ederek olan hayata bağlamak istediklerini belirterek, zihinsel ve fiziksel engelli olmaları onların yaşama hakkı olmadığı anlamına gelmez. Biz de onların hayata bağlanmasına yardımcı olmak amacıyla böyle bir yardımda bulunmak istedik dedi.

Gaziantep Rotary Kulübü Başkanı Servet Koyuncugil ve üyeler, zihinsel engelleri koruma derneği başkanı Bilge Kazaz ve çocukların ailelerinin katılımıyla yapılan toplantıda, engelli yedi yaşındaki Sevgi Kanlı, sekiz yaşındaki Emrullah Yıldırım, 12 yaşındaki Barış Coşkun’a tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyelerden birinin de tuğcan otel müdürü tarafından temin edildiği öğrenildi. Rotary Kulübü Başkanı Servet Koyuncugil, “Fiziksel ve zihinsel engelli olmaları onların yaşama hakkını ortadan kaldırmaz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *