ANASAYFA arrow right Yaşam

Gaziantep, hayvancılık ve hayvansal ürünler açısından potansiyeli yüksek bir il

Gaziantep, hayvancılık ve hayvansal ürünler açısından potansiyeli yüksek bir il
YAYINLAMA: 30 Ağustos 2021 / 21.34
GÜNCELLEME: 30 Ağustos 2021 / 21.34

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, “Gaziantep hayvancılık ve hayvansal ürünler açısından potansiyeli yüksek olan bir ilimiz. Ülkemizde Covid-19 sürecinde, Antalya ve Muğla illerindeki yangınlarda ve Kastamonu, Bartın, Zonguldak İllerindeki sel felaketlerinde 7/24 hiç aksatmadan görev yapan, ayrıca tamamen gönüllü olarak ve ücretsiz hizmet veren klinisyen meslektaşlarımızın gayretleri takdire şayandır. Gaziantep’te de çalışmaları ile bir farkındalık oluşturan oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerimize ve tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyor, mükemmel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, İkinci Başkan Muhlis Atay ve Genel Sekreter Haluk Aşkaroğlu, Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Durmuş Ali Doğan’dan sonra Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Meltem Peri'yi ziyaret etti.

Ülkemizde bulunan bütün odalarımızı ziyaret ediyoruz

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi’nin yaptığı çalışmalardan bahseden Genel Başkan Eroğlu, veteriner hekimlik mesleği mensuplarının problemlerine, çözüm önerilerine ve Veteriner Hekimlik mesleğinin geleceğine dair açıklamalar yaptı. “Türk Veteriner Hekimleri Birliği olarak ülkemizde bulunan bütün odalarımızı ziyaret ediyoruz. Gaziantep Bölgesi Veteriner Hekimleri Odamızı daha öncede ziyaret edecektik, ancak pandemi dolayısıyla bugüne kısmetmiş. Ülkemizdeki hayvancılık sektörüne ilişkin konuları ve veteriner hekimlik mesleğinin sorunlarının çözüme kavuşturulması ile standartlarının yükseltilmesi TVHB’nin gündemindeki öncelikli konuları arasında” dedi. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *