ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Gaziantep halkı kitap okumuyor”

“Gaziantep halkı kitap okumuyor”
YAYINLAMA: 29 Haziran 2020 / 17.20
GÜNCELLEME: 29 Haziran 2020 / 17.20

“Cumhuriyet Kitap Günleri” etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Gazetesi Yurt Haberler Servisi Şefi Mehmet Faraç, yazar Tayfun Talipoğlu ve Duygu Asena kitaplarını imzaladı. Bugün de Cumhuriyet Gazetesi editörlerinden Yıldırım Boran okurlarıyla buluşuyor.

Büyükşehir Belediyesi Gösteri Salonu Fuayesi’nde cumartesi günü Tayfun Talipoğlu ile Duygu Asena kitaplarını imzalayıp okurları ile söyleşti. Dünde de Mehmet Faraç “Töre Kısgacında Kadın”, “Suyu Arayan Toprak” ve “Kod Adı Hizbullah” isimli kitaplarını imzaladı.

Talipoğlu söyleşisinde, Televole programlarını eleştirirken bunların toplumun genel durumunu yansıtmadığını belirterek, “Seçtiklerimiz bizi yönetir, izlediklerimiz çocuklarımızı yönlendirir. Televole programlarını ve Reha Muhtar’ı biz yarattık Onları biz izlemiyoruz diyoruz, ama onlar izlendikleri için reyting yapıyorlar. 13-14 yaşlarında kız çocukları güzellik yarışmalarına katılıyor. Bu yarışmayı düzenleyenler sübyancıdır. Bu çocukları bu yarışmalara sokan anneler, siz bedeninizle bu işleri yaparsınız kafanızı yormanıza gerek yok diyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *