ANASAYFA arrow right Spor

Gaziantep FK’nın, yeni toplanma tarihi 5 Mayıs

Gaziantep FK’nın, yeni toplanma tarihi 5 Mayıs
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.41
Süper Lig'in başlama tarihinin en erken Haziran ayı başında olacağıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapt
Süper Lig'in başlama tarihinin en erken Haziran ayı başında olacağıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklama doğrultusunda Gaziantep FK’nın toplanma programında değişiklik yapıldı.
Takım, maç planlama programında herhangi bir değişiklik olmaması durumunda 5 Mayıs Salı günü tesislerde toplanarak, hazırlıklarına başlayacak.
Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi konuyla ilgili futbolculara bir bilgilendirme mesajı yayınladı.
Büyükekşi, "Değerli Gaziantep Futbol Kulübü Ailesi: Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in yeniden başlama tarihi ile ilgili “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonuyla UEFA'nın da görüşleri doğrultusunda Mayıs ayının ilk haftasında TFF Yönetim Kurulu tarafından yeniden değerlendirilecektir. Bu durumda takımlarımızın hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerimiz en erken Haziran ayı başında oynanabilecektir” dedi.
Bu açıklamaya istinaden Gaziantep FK Yönetim Kurulu aşağıdaki kararları aldı:
1-) Yeni toplanma tarihimiz 5 Mayıs Salı 2020 günüdür.
2-)Bu süreç içerisinde; kulübümüzün herhangi bir seyahat yasağı bulunmamaktadır. Fakat, hem toplum sağlığı hem de sizlerin ve ailelerinizin sağlığı için seyahat tavsiye edilmemektedir. Bilindiği üzere ülkemizden yurt dışına uçuşlar da kısa bir süre önce yasaklanmıştır.
3-)Teknik ekibin sizlerle paylaştığı bireysel antrenman programlarınızı, ister eviniz de isterseniz de münferit olarak tesislerde yapmaya devam edebilirsiniz.
Bu süreci hep birlikte sabırla ve dayanışma içerisinde atlatacağız. En önemlisi sizin ve ailenizin sağlığı. Lütfen kişisel önlemlerinizi alın. Kendinizi ve ailenizi koruyun. Haber Merkezi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *