ANASAYFA arrow right Spor

Gaziantep FK, Sakaryaspor maçının biletleri satışa çıktı

Gaziantep FK, Sakaryaspor maçının biletleri satışa çıktı
YAYINLAMA: 01 Aralık 2021 / 20.17
GÜNCELLEME: 01 Aralık 2021 / 20.17
Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında konuk edeceği Sakaryaspor maçı biletleri satışa çıktı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları 15 ile 100 TL arasında belirlendi. Taraftarlarımız passolig kartlarına www.passo.com.tr adresinden ve Demokrasi Meydanı yanında bulunan Gaziantep FK Passolig noktasından bilet dolumu yapabileceklerdir.

Taraftarlarımızın bilet satın alabilmesi ve karşılaşmalara girebilmesi için ikinci doz aşılarının üzerinden 14 gün geçmiş olması gerekmektedir.

Taraftarlarımız için daha önce açıklanan ve oldukça uygun tutulan kombine kart satışları da devam etmektedir.

Tek maçlık bilet fiyatları şu şekilde;

VIP Alt Tribün: 100 TL

VIP Üst Tribün: 750 TL

Maraton Alt: 25 TL

Maraton Üst: 20 TL

Güney Kale Arkası Alt: 15 TL

Güney Kale Arkası Üst: 15 TL

Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun almış olduğu pandemi kararlarıyla birlikte aşağıdaki şartları yerine getiren taraftarlar bilet satın alabilecek.

Söz konusu talimatın yürürlüğe girmesinden itibaren geçerli olacak Stadyum Giriş Şartları aşağıdaki şekildedir:

  1. T.C. Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen aşı takvimini* tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir.
  2. 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.
  3. T.C. Sağlık Bakanlığı güncel uygulaması kapsamında, Covid-19 PCR testi yaptırılamayan 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.
  4. Talimatın yürürlüğe girdiği tarihten önce kombine bilet satın almış ancak aşı takvimini tamamlamamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyumlara girebilecektir. Ancak söz konusu kombine sahiplerinin, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılmış grupta olmalarına rağmen 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *