ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Gaziantep – Adana E-5 Yolu tamamen bozuldu 

Gaziantep – Adana E-5 Yolu tamamen bozuldu 
YAYINLAMA: 27 Ekim 2020 / 15.54
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2020 / 15.54
Bahçe - Osmaniye arasında birçok araç parça kırıyor ve milyonlarca liralık milli servet yok olup gidiyor

Gaziantep- Adana E-5 Karayolu tamamen bozuldu. Bahçe - Osmaniye arasında her gün birçok araç parça kırıyor. Bu yüzden milyonlarca liralık milli servet yok olup gidiyor.

Mersin limanından Irak, İran ve öteki ortadoğu ülkelerine yük taşıyan ağır tonajlı TiR’ların bozduğu yol, bugüne kadar mevsim şartları elvermediği gerekçesi ile onarılamadı.

Yer yer 30.40 hatta 50 santim ve daha fazla derinliık kazanan çukurlar, özellikle yağışlı havalarda şoför ve sürücülere tuzak oluyor. Çukurlara düşen küçük araçlar, parça kırıyor. Gaziantep - Adana E-5 karayolunda seyredenler yolun Bahçe - Osmaniye arasında, her adım başı parça kırmış bir araçla karşılaşıyorlar.

Bu yolda sık sık yolculuk yapanlar, çukurlara düşmemek için gayret gösteren birçok sürücünün karşı şeride geçmek zorunda kaldıklarını, bu hatalı durumun da ölümle, ya da yaralanmalı kazalarla son bulduğunu söylüyorlar.

Gaziantep ili hudutları dışında bulunmasına rağmen, Gaziantep Valiliğinin, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Şube Şefliğinin yoğun bir trafik yükü bulunan E 5 karayolunun bu durumunu ilgililere duyurarak, biran önce onarımı sağlamaları bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *