ANASAYFA arrow right Teknoloji

GAÜN, ‘Proje Hazırlama’da merkez oluyor

GAÜN, ‘Proje Hazırlama’da merkez oluyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.04
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.04
Prof. Dr. Yavuz öğretirken öğrenmeyi bilmenin çok önemli olduğunu söyledi
Gaziantep ÜniversitesiEğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Servet Demir ve Doç. Dr. M. Fatih Özmantar tarafından GAÜN Eğitim Fakültesi’nde, “TÜBİTAK 2237 Proje Etkinliklerini Destekleme Programı” kapsamında proje hazırlama eğitimi verildi.

TÜBİTAK tarafından destelenen ve GAÜN Teknopark ve TargeT Teknoloji Transfer Ofisi (TargeT TTO) işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi gibi Türkiye’nin dört bir yanındaki diğer üniversitelerinden gelen 30 öğretim üyesi ve araştırmacı üç günlük teorik ve uygulamalı eğitim programı sonunda sertifikalarını almaya hak kazandı.

GAÜN Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yavuz, eğitimin sürekli, herkese gerekli ve insan hayatında önemli olan bir süreç olduğunu ifade etti. Sertifika programına katılan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Prof. Dr. Yavuz, “İnsan ne kadar çok yaşarsa yaşasın mutlaka tecrübesinde bir eksiklik vardır. Yaşadığı müddetçe o tecrübeyi geliştirir ve tamamlamaya çalışır. Öğretmenliğin en güzel yanlarından bir tanesi de dersi verirken aynı zamanda siz de bir şeyler öğreniyorsunuz” diyerek, öğretirken öğrenmeyi bilmenin çok önemli olduğunu söyledi.
Eğitimden çok memnun kaldığını ve çok şey öğrendiğini ifade eden Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Aslıhan Saban, “Proje hazırlama eğitiminde, süreçleri ve neyi nasıl değerlendirmemiz gerektiğini detaylı ve eğlenceli bir şekilde öğrendik. Akademik camia için son derece yararlı bir eğitim süreci geçirdik” diyerek, proje hazırlama eğitimlerini veren GAÜN Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Servet Demir ve Doç. Dr. M. Fatih Özmantar’a teşekkür etti. Sınıf öğretmeni Serkan Demir, milli eğitim camiasında böyle bir eğitim alma şansının olmadığını belirterek bu şansı veren Gaziantep Üniversitesine çok teşekkür etti. Necmettin Erbakan Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Mehmet Açıkcan, etkinliği düzenleyerek eğitimleri veren Doç. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Servet Demir ve Doç. Dr. M. Fatih Özmantar’ın oldukça içten ve samimi davrandıklarını, ekip dinamiğinin de yüksek olduğu belirterek bu eğitimlerin devamının da gelmesini istedi.
Etkinlik sonunda katılımcılara, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yavuz, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Y. Doç. Dr. Ayhan Doğan ve Y. Doç. Dr. Filiz Yalçın Tılfarlıoğlu, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hilmi Bayraktar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Metin Bedir ve TargeT Genel Müdürü Ekrem Tekin tarafından sertifikaları verildi.Arzu Bulut



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *