ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

GAPFOOD’un geliri ‘Bizim Çocuklarımıza’

GAPFOOD’un geliri ‘Bizim Çocuklarımıza’
YAYINLAMA: 14 Haziran 2022 / 13.45
GÜNCELLEME: 14 Haziran 2022 / 13.45
GAPFOOD 2003 Fuarı’nı 4 günde 18 bin kişinin ziyaret ettiği belirtilirken, ziyaretçilerden elde edilen 450 milyon lira gelirin Bizim Çocuklar Vakfı’na bağışlandığı açıklandı. Toplam 91 firmanın katıldığı fuara Suriye, Hindistan, Almanya, İngiltere, İtalya ve Lübnan’dan da ziyaretçiler geldiği kaydedildi.

GAPFOOD 2003 Fuarı’nı organize eden GSO Başkanı Nejat Koçer, başta Turizm Bakanlığı olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nün fuara destek verdiğini belirtti. Koçer, TOBB ile yapılan işbirliği kapsamında İstanbul Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, İskenderun Ticaret Odası ile Nizip Ticaret ve Sanayi Odası’nın stant açtığını açıkladı.

Fuarın ziyaretçi ve katılımcılardan büyük taktir aldığını ifade eden Koçer, “GAPFOOD 2003 Fuarı belirlenen misyon doğrultusunda başarılı bir organizasyon oldu. Gaziantep’teki fuar kültürünün geliştirilmesi ve gıda sektörüne yeni fırsatlar yaratılması yönündeki hedefimizi başarıyla gerçekleştirdik. 4 Gün boyunca ziyaretçilerin gösterdiği yoğun ilgi ve katılımcıların dile getirdiği memnuniyet bunun en güzel göstergesidir. GAPFOOD 2003 Fuarı, her geçen yıl hedeflerini ve kapasitelerini büyüterek, Gaziantep’in fuarlar kenti olması yönündeki misyonunu sürdürecektir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *