ANASAYFA arrow right Güncel

GAGİAD, Covid-19 güvenlik belgesi aldı

GAGİAD, Covid-19 güvenlik belgesi aldı
YAYINLAMA: 16 Temmuz 2020 / 21.30
GÜNCELLEME: 16 Temmuz 2020 / 21.30
GAGİAD yapılan denetim ve değerlendirmeler sonucunda, Türkiye’de TSE tarafından verilen “COVİD-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni, GİAD’lar ve dernekler içerisinde alan ilk ve tek dernek olmanın gururunu yaşadı.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı” kapsamında yapılan denetleme sonucu, koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemlerin yeterliliği göz önüne alınarak TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk GİAD ve ilk dernek oldu.

Kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalarla üyelerine ve Gaziantep’e kaliteli hizmetler sunmayı kendine ilke edinen, hep ilklere imza atmaya çalışan, Türkiye’deki benzer kuruluşlar arasında ISO-9001 Kalite Güvence Belgesi alan ilk ve tek kuruluş unvanını kazanarak bir ilke imza atan GAGİAD, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini alarak belgelerine bir yenisini daha ekledi. GAGİAD Dernek Merkezinde gerçekleşen belge teslimine GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, TSE Güneydoğu Koordinatörü Rıza Okumuş ve GAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *