ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

GAFOTEK ‘ 97 sona eriyor

GAFOTEK ‘ 97 sona eriyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
GAFOTEK 1. uluslararası gıda teknolojisi, ambalaj ve yan ürünleri fuarı bugün Prof. Dr. Ayşe Baysal tarafından ‘’Beslenme ve diyete dair ipuçları’’ konulu bir konferans verilecek. Bu yıl ilk kez düzenlenen GAFOTEK
GAFOTEK 1. uluslararası gıda teknolojisi, ambalaj ve yan ürünleri fuarı bugün Prof. Dr. Ayşe Baysal tarafından ‘’Beslenme ve diyete dair ipuçları’’ konulu bir konferans verilecek.
Bu yıl ilk kez düzenlenen GAFOTEK 97 Fuarı’na Türkiye, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, Tayvan, Japonya ve ABD’den 103 kuruluş yer alıyor. Toplam 5 bin metrekare alana kurulan GAFOTEK 997 1. Uluslar arası gıda teknolojisi ambalaj ve yan ürünleri fuarı bugün saat 19’a kadar gezilebilecek. Fuarı her gün yüzlerce ziyaretçi geziyor. Gaziantep’in yanında başka şehirlerden gelen ziyaretçilerin yoğunlukta olması dikkat çekiyor.
Gaziantep Tekstil ve Konfeksiyon makinaları fuarı (GATEMAK)’dan sonra şehrimizde açılan ikinci uluslar arası fuar olan GAFOTEK’in de geleneksel hale getireceği ifade ediliyor. Fuarda ambalaj sanayisinden, tarhana çorbasına yemeklik yağ üreten firmalardan, tencere imal eden firmalara kadar çok çeşitli firmaları bir arada görmek mümkün.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *