ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Fuel-oil ve odun temin edilemedi, sıkıntı büyüyor

Fuel-oil ve odun temin edilemedi, sıkıntı büyüyor
YAYINLAMA: 22 Temmuz 2020 / 20.49
GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2020 / 20.49
Yakıt yokluğundan kullanılan elektrik sobaları kotraları yakıyor, trafoları arızalandırıyor 

Şehrimizde İki aydan beri devam eden yakıt yokluğu yüzünden yeni yeni problemler ortaya çıkmaya başladı. Kaloriferle ısınan evlerde soğuktan korunmak ve hasta olmamak için elektrik sobaları kullanılıyor. Elektrik sobalarının direncinin fazla olması yüzünden apartmanlara bağlantısı sağlayan yanıyor, kablolar bu yüzden sokak teli elektrik dağılımını sağlayan trafolarda arızalar meydana geliyor.

Şehrimizin fuel - oilsiz kalmaması için yoğun bir çalışmanın yapılması gerekiyor. Fuel-oil satıcıları vatandaşları bugün gelecek, yarın gelecek diye devamlı atlatmakta toptan aldıkları üçer, beşer yüz bin liraları çalışmaktadırlar. Bunun yanı sıra bugünlerde geleceği bildirilen fuel-oilden haber yok.

Maraş orman bölge müdürlüğünün acayip tutumu yüzünden şehrimize 39 bin ster odun tahsisi yapıldığı halde bir türlü getirtilemiyor. Odun getirmek için Belediye tarafından görevlendirilen odunculara odun verilmiyor. Bu yüzden de şehrimizde yakacak sıkıntılarıyla birlikte odun yokluğu büyük problemler yaratıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *