ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Fuarda bu yıl ağırlık sanayi ürünlerine verildi

Fuarda bu yıl ağırlık sanayi ürünlerine verildi
YAYINLAMA: 30 Eylül 2022 / 14.31
GÜNCELLEME: 30 Eylül 2022 / 14.31
11. Gaziantep Sanayi Fuarı açıldı

Fuara on diğer illerden, dokuzu resmi kuruluş olmak üzere 147 firma katıldı. 11. Gaziantep Sanayi fuarı dün törensiz hizmete açıldı. Saygı duruşundan sonra İstiklal marşı bando eşliğinde topluca söylendi. Fuarın açılışını kurdeleyi keserek Vali Fikret Koçak yaptı. Protokol Erkan’ı topluca fuarı gezdikten sonra ikramlarda bulunuldu.

  1. Gaziantep Sanayi Fuarını bu yıl unu diğer illerden dokuzu resmi kuruluş olmak üzere 147 firma katıldı. Bu yıl fuarda sanayi ürünlerinin teşhirine ağırlık verildi. Şehrimizde fuara katılan 128 firmanın çoğu gıda maddeleri ve giyim eşyaları sergiliyor. Bunun yanı sıra şehrimizdeki fabrikalarda üretilen sanayi ürünlerine de yer verildi.

Seçim yasakları dolayısıyla tarafsız açılan 11. Gaziantep Fuarını ilk günde 50.000’e yakın vatandaş gezdi. Geçen yıllara oranla 11. Gaziantep Sanayi fuarının daha derli toplu olduğu göze çarptı. 11. Gaziantep Sanayi Fuarı ile birlikte Altın Fıstık Festivali de başladı. Altın fıstık festivali dolayısıyla düzenlenen çeşitli sanat gösterilerinin fuara renk katması bekleniyor.

24 Eylül’e kadar devam edecek olan altın fıstık festivali süresince şehrimizdeki ses tiyatrosu iki eseri sahneleyecek. Çeşitli folklor gösterileri yapılacak, müzik şölenleri tertip edilecek. 11. Gaziantep Sanayi Fuarı ve altın fıstık festivali süresince Gaziantep’teyiz turizmin hareket kazanacağı Çevirilerden birçok kişinin fuar ziyareti için şehrimize geleceği sanılıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *