ANASAYFA arrow right Güncel

Fuar açtık, arkadaşlarımızı yurt dışına gönderdik

Fuar açtık, arkadaşlarımızı yurt dışına gönderdik
YAYINLAMA: 27 Ocak 2022 / 20.54
GÜNCELLEME: 27 Ocak 2022 / 20.55
Çorap ve Trikotajcılar Odası’nda, Durak’la devam

Gaziantep Çorap ve Trikotajcılar Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlık için mevcut Başkan Reşit Durak ile Ahmet Yılmaz yarıştı.

Gaziantep Çorap ve Trikotajcılar Odası Genel Kurulu yapıldı. Seçime mevcut Başkan Reşit Durak beyaz, Ahmet Yılmaz ise sarı liste ile girdi. Kullanılan 398 oyun 243’ünü alan Durak, güven tazeledi. Rakibi Yılmaz ise 146 oy aldı, 9 oy geçersiz sayıldı.

Gaziantep Çorap ve Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, “Bu göreve geldiğimizde odamızın bir yeri bile yoktu. Fuar açtık, yurt dışına arkadaşlarımızı gönderdik. Odaya gelip hizmet isteyen hiçbir arkadaşımızı geri göndermedik. Esnafa hizmet için aday oldum. Hizmet ettiğime inanıyorum, esnafımız da buna inanıyor. Herkesin ne yaptığı meydanda” ifadelerini kullandı.

Mevcut oda başkanının 16 yıldan beri esnafa hizmet veremediğini söyleyen Başkan adayı Ahmet Yılmaz, odanın esnafı, esnafın da odayı unuttuğunu ifade etti. “Esnafa hizmet etmek için aday olduk ve teveccüh esnafımızın. 16 yıldır odamıza sahip çıkılmadı. Elimizi taşın altına koyduk, esnafımıza ve sektörümüze faydalı olmak için gecemizi gündüzümüze katarak eski şahlanmış günlere dönmek istiyoruz. Esnafımız odaya sahip çıksın ve oda hiç kimsenin malı değil, hepimizin malı. Dolaysıyla herkesin odaya sahip çıkması lazım. Burası bir esnaf odası ve hizmet yeri” dedi.

Yılmaz, “Bir site projesi vardı, ancak fiyaskoyla sonuçlandı. Esnafımızın bütçesiyle alınabilecek, yapılabilecek bir siteyi en kısa sürede hizmetinize sunacağız. Bunun sözünü veriyoruz. Konuşmak için değil icraat için buradayız. Sizin için çalışanı, gecesini gündüzüne katanı odaya layık görün. Hizmete ve kendinize oy verin, değişikliğe katkıda bulunun. En kısa sürede esnafımızı ve odamızı hep birlikte hak ettiği noktaya getirelim” şeklinde konuşma yaptı. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *