ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Fotoğraf sergisi görme engellilere ışık olacak

Fotoğraf sergisi görme engellilere ışık olacak
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2022 / 18.53
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2022 / 18.53
Türkiye’nin dört bir yanından Gaziantep’e gelen 63 fotoğraf sanatçısının fotoğrafları, İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD)katkılarıyla Gaziantep ‘te sergileniyor. Fotoğraf sergisindeki fotoğrafların satışından elde edilecek olan gelirle, görme engellilere wewalk akıllı baston alınacak.

Türkiye’nin dört bir köşesinden Gaziantep’te  bir araya gelen 63 fotoğraf sanatçısının fotoğrafları, , İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) katkılarıyla, Şehitkamil Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergileniyor. Dostlar Fotoğraf Grubunun “Dünya Değişirken” Adlı Sergisinin Altıncısı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıllıoğlu ve fotoğraf sanatçılarının katılımı ile Şehitkamil Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

GÖRME ENGELLİLERE AKILLI BASTON

 Serginin açılışın da konuşan İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı V.Levent Ural,  sergide Türkiye genelinden 68 fotoğraf sanatçısının fotoğraflarının yer aldığını belirterek, bu sergide fotoğraf satışından elde edilecek olan gelirlerle görme engellilere akıllı baston alınacağını söyledi Ural ‘’Bu sergide, bir yandan Dünya’daki iklim krizine dikkat çekerken, diğer yandan da sosyal sorumluluk duyarlılığı ile satılacak fotoğraflardan elde edilecek gelirle,   görme engelli gençlerimize ışık olacak wewalk akıllı baston hediye edeceğiz. 300 TL bedelle satın alınabilecek olan bu fotoğrafların yeniden baskısı yapılarak  destek olmak isteyenlere verilecek.  Sergimiz 28 Mayıs Cumartesi saat:19:00 ‘a kadar açık kalacaktır. ‘’ diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *