ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Fesih ve atamalar partiye zarar veriyor

Fesih ve atamalar partiye zarar veriyor
YAYINLAMA: 22 Haziran 2020 / 17.32
GÜNCELLEME: 22 Haziran 2020 / 17.32
DYP'de fesihlerle ilgili sıkıntılar sürerken, DYP İl Genel Meclisi Üyesi Salih Çelik, teşkilat fesihlerinin seçimlere olumsuz yansıdığını vurguladı.

Çelik, geçmişte parti olarak bunun sıkıntılarını yaşadıklarını, bu nedenle aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamanın kimseye fayda getirmeyeceğini ifade etti. DYP’nin atama ve fesihlere tahammülünün olmadığını ileri süren Çelik, “Bunların ne zamanı ne de zemini. Bugün ortam iyi. Muhalefet yapmaya, partiyi yükseltmeye uygun bir ortam1. Böyle bir ortam olduğu halde somut program? Proje ve planlarla halkın karşısına çıkmamız gerekirken yersiz atama ve fesihlerle, iç çekişmelerle uğraşmak, bunlara meydan vermek hoş değil.

DYP’nin bunlara tahammülü yok. Üstelik bunlar partiyi küçültür. Bizim seçmen çok kolay karar değiştirebiliyor. Dolayısıyla yanlış anlaşılmaya meydan veren tasfiyeler seçmeni bizden uzaklaştırır. Son zamanlarda basın kanalıyla tüm seçmenler gündemi kolayca takip edebiliyor. Kimlere oy verebileceklerini seçebiliyorlar. Özellikle Gaziantep teşkilatında yaşanan iç çekişmeler seçim üzerinde olumsuz etki yaratacaktır” dedi.

İleride doğabilecek sıkıntılara yol açmamak ve partinin gücünü bölmemek için mevcut il yönetiminin bir an önce kongre kararı alması gerektiğini kaydeden Çelik, zaten atamayla gelen yönetimlerin de başarılı olamadıklarının geçmişte görüldüğünü söyledi. Çelik, yeni atanan il yönetim kurulu üyelerinin çoğunun eski yönetim kurulu üyeleri olduğunu, geçmişte başarılı olamayanların şimdi de başarılı olmalarının mümkün olamayacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *