ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Evimizi nasıl temiz tutuyorsak şehrimizi de öyle temiz tutmalıyız” 

“Evimizi nasıl temiz tutuyorsak şehrimizi de öyle temiz tutmalıyız” 
YAYINLAMA: 17 Temmuz 2020 / 19.47
GÜNCELLEME: 17 Temmuz 2020 / 19.47
Temizlik konusundaki naylon torba uygulaması yaygınlaştırıldı

Şehrimizdeki temizlik konusunda uygulanmakta olan naylon torba ile çöp toplama sistemi yaygınlaştırıldı. Daha önce Kavaklık semtinde yapılan uygulama tüm şehirde yapılacak. Şehirlerin oturanların müşterek evi olduğunu ve temiz tutulması gerektiğini bildiren Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Belediyemiz eldeki imkanlar ölçüsünde şehri temiz tutmaya ev ve işyerlerinin çöplerini düzenli olarak almaya azami özen ve önemi göstermektedir. Çalışmalarımız ancak vatandaşlarımızın bu konuya gösterecekleri hassasiyetle istenilen noktaya gelecektir. Yani bu alandaki başarımız birinci derecede vatandaşlarımızın gösterecekleri destek le mümkün olacaktır.

Bir kent, içinde oturanların müşterek evi demektir. Şayet bir arada oturanlar arasında karşılıklı sevgi, saygı ve iyi komşuluk ilişkileri yoksa orada birlik ve düzenlilik kurulmaz, ahenk sağlanamaz. Onun için hepimizin müşterek evi olan şehrin temizliğine ve hizmetlerine tıpkı kendi oturduğumuz evlerde ya da binalarda olduğu gibi riayet etmek, örneğin işyerinin önünü temiz tutmak her vatandaşın vazifesi olmalıdır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *