ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Evdeki 500.000 TL’yi çalanlar yakalandı

Evdeki 500.000 TL’yi çalanlar yakalandı
YAYINLAMA: 26 Eylül 2022 / 15.06
GÜNCELLEME: 26 Eylül 2022 / 15.06
Dün ilimizde dört hırsızlık olayı oldu. İsrail, Pınarbaşı Mahallesi’nde bir evden 500.000 TL çalan zanlılar yakalandı. Domates çalan çocuk çaldıklarını satarken Nuri pazarbaşı mahallesinde yakalandı, evden Türk çalarken suçüstü yakalandı. Kavaklık Mahallesi’nde oto hırsızları faaliyetlerini sürdürüyor.

İslahiye ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde oturan bir kişi evde bulunan 500.000 TL parayla, çocukların kumbarasındaki paralarının çalındığını bildirdi. Hırsızlıktan sanık olarak yakalanan iki kişi suçlarını itiraf etti.

Düztepe Mahallesi’nde bakkallık yapan kişi iki kasa domatesinin çalındığını bildirdi. Yapılan incelemede domatesleri çalarak Nuri pazarbaşı mahallesinde satan 12 yaşlarındaki çocuk yakalandı. Kavaklık Mahallesi’nde oturan bir kişinin yeşil cami önüne bıraktı otomobilinden müzik çalarının ve radyosunun çalındığını bildirdi. Bilinmeyen hırsızlar aranıyor.

Son hırsızlık Karşıyaka’da meydana geldi. Bir adamın evine giren bir kişi çaldı tüple birlikte yakalandı. Tüp Sökmek de kullandığı anahtarla ev sahibini başından yaraladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *