ANASAYFA arrow right Güncel

Esnafı ziyaret etti

Esnafı ziyaret etti
YAYINLAMA: 14 Eylül 2021 / 20.52
GÜNCELLEME: 14 Eylül 2021 / 20.52
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Turan Emeksiz Mahallesi’ndeki esnafı AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ile birlikte ziyaret etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu vatandaşlarla sohbet ederek, çocuklara oyuncak hediye etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her zaman vatandaş ve esnafla bir araya geldiklerini belirterek, “Turan Emeksiz Mahallemizde esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik ve onlarla hasbihal ettik. Onların taleplerini dinleyip ihtiyaçlarına çözüm bulmak için çalıştık. Vatandaşlarımız yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyor. Bizde onların ihtiyaç duyduğu çalışmaları karşılamak için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, her zaman halkın sesi olduklarını belirterek, “AK Parti olarak her zaman halkımızın sesi olduk ve onlara sırtımızı dayadık. Dolayısıyla onların derdi bizim derdimiz diyerek sahada ve yerinde gezerek onların sorunlarına çözüm buluyoruz. Halkımızın tek güvendiği ve umut bağladığı partinin AK Parti olduğunu gördük. Vatandaşlarımız Şahinbey Belediyemizin çalışmalarımızdan memnun ve bizde teşkilat olarak başımız dik bir şekilde geziyoruz” dedi. Haber Merkezi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *