ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Esnafı Mağdur etmek istemiyoruz”

“Esnafı Mağdur etmek istemiyoruz”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
KÜSGET Yapı Kooperatifi Başkanı Ömer Küsbeoğlu, halen şehir merkezinde 2 bin
KÜSGET Yapı Kooperatifi Başkanı Ömer Küsbeoğlu, halen şehir merkezinde 2 bin civarında esnafın faaliyet gösterdiğini belirterek, esnafı siteye taşımak için gerekli çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
Şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafın siteye taşınmaları için daha önce belirledikleri sürenin bittiğini, bu süre içerisinde taşınmaları için tebligat çıkardıkları esnafın çoğunun taşındığını kaydeden Küsbeoğlu, “Aslında bu konuda biraz daha insaflı davranmak gerekiyor” dedi.

Bunların bir kısmı ayakkabıcı, bir kısmı ise gerek ayakkabıcılar sitesi, gerekse 25 Aralık gibi kooperatiflerin inşaatları bitmeden esnafı siteye taşımak kolay olmuyor. Yer sıkıntısının büyük bir kısmını bu şekilde çözmeyi planlıyoruz. Aksi halde 2 bin esnafı buraya taşımak kolay değil. Yoksa 500 tanesi için sitede yer bulabiliriz. Fakat geri kalan 1500 esnafı nerede barındıracağız, işte şimdi bu sorunun çözümü için uğraşıyoruz. Esnafın mağdur edilmemesi için gerekeni yapma çabası içindeyiz” dedi. Sitenin alt yapı ve yol sorunu bulunduğuna dikkat çeken Kösbeoğlu, yolların köstebek yuvasına döndüğünü belirterek, belediyenin görevini yapmadığını söyledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *