ANASAYFA arrow right Güncel

Esnafa destek için indirimli kargo hizmeti verilecek

Esnafa destek için indirimli kargo hizmeti verilecek
YAYINLAMA: 20 Mayıs 2022 / 13.31
GÜNCELLEME: 20 Mayıs 2022 / 13.31
Gaziantep halkına en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirten PTT Gaziantep Başmüdürü Mevlüt Burgaç, “PTT olarak güçlü bir alt yapımız ve birikimimiz var” dedi.

Esnafa yönelik indirimli kargo için çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Burgaç, “En son Gaziantep Ayakkabıcılar Odası ile anlaşma yaptık. Bundan sonra esnafa destek amaçlı tüm odalar, dernekler, AVM ve iş hanlarının yönetimleriyle indirim anlaşma yapacağız. Üyelerde bundan faydalanacak. Bu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Burgaç, “PTT Gaziantep Başmüdürlüğü, 700 personel, 235 araç, 15 merkez olmak üzere 50 PTT şubesi, 15 PTT acentesi ve 65 ATM ile Gaziantep halkına hizmet sunuyoruz. Suriye’de ki 8 şube ve 20 ATM’nin de iş ve işlemlerini başmüdürlük olarak yapmaktayız. Ayrıca alt yapı olarak Şanlıurfa, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Kilis illerimizde de hizmet veriyoruz. 1+1 günde kargolarımızı teslim ediyoruz. Çalışmalarımız ile PTT Gaziantep Başmüdürlüğü 2021 yılında Türkiye’de 9’uncu sırada yer aldık. Bu vesileyle ile de 1 yıl boyunca tüm çalışanlarımız ödüllendirme olarak her ay yüzde 5 zam alacak” ifadelerine yer verdi.

 “PTT olarak yeni vizyonumuzla halkımıza günlük gönderi dağıtımını yapacağız, kabul ettiklerimizin teslimini de en kısa yolla sağlayacağız” ifadelerini kullanan Başmüdürü Burgaç, “PTT, bir kurumudur. Devletimizin esnafımıza sunmak istediği tüm hizmetleri en kaliteli ve verimli şekilde sunmaya çalışacağız. Önümüzdeki günlerde bu yönde ki çalışmalarımız devam edecek” açıklamasında bulundu.

Suriye’den Türkiye’ye kargo kabulüne de başladık

Suriye’deki faaliyetler hakkında bilgi veren Burgaç, “Suriye’de Cerablus ve El-Bab da olmak üzere Gaziantep’e bağlı iki şubemiz var. Daha önce Suriye’den gelen mektup ve kayıtlı gönderileri kabul ediyor ve buradakilerini de oraya taşıyorduk. Valiliğimizden ihtiyaca göre kargo kabullerinin yapılması için teklif geldi. Bunu da hemen hayata geçirerek, Suriye’den Türkiye’ye kargo kabulüne de başladık” diye belirtti.

PTT Gaziantep Başmüdürü Mevlüt Burgaç, konuşmasını şöyle tamamladı: “PTT, Dünya Posta Birliği’nin kurucuları arasında yer alan bir kurum ve 192 ülke ile iş birliği sağlıyor. PTT, 182 yıllık bir kurum olup, pandemi döneminde ne kadar önemli ve stratejik bir kurum olduğu ortaya çıktı. Bu bilinç içerisinde barışta, savaşta 7 gün 24 saat her zaman halkımızın yanında olmaya devam edecek. Şu anda Araban İlçesi’ne bağlı Elif beldesi, Kuzeyşehir, Narlıtepe ve ihtiyaç duyulan diğer mahallerde de şube ve acente açacağız.” Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *