ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Esnaf herkesi çok iyi biliyor

Esnaf herkesi çok iyi biliyor
YAYINLAMA: 01 Aralık 2020 / 14.16
GÜNCELLEME: 01 Aralık 2020 / 14.16

Esnaf Odaları Birliği’nin olağan genel kurulu için geriye sayım başladı. Birlik başkanlığı için Ökkeş Özpolat yeniden aday olduğunu açıklarken, uzun yıllar birlikte hareket ettiği ve Birlik yönetiminde birlikte görev yaptığı Çimer Küsbeoğlu’na şans tanımadı.

Özpolat, “Esnaf herkesi çok iyi tanıyor. Ben hizmetin devamı için göreve talip oldum, takdir üyelerin. Adayım ve görevimin de başındayım” diye konuştu. Özpolat, görev yaptığı süre içerisinde tek bir olumsuzluğa izin vermediğini üzerine basa basa ifade ederken, yılların deneyimiyle olumlu ve sorumlu açıklamalarda bulundu.

7 Nisan’da yapılacak genel kurulda, 90 Oda’yı temsilen, 570 üyenin oy kullanacağını açıklayan Özpolat, bugüne kadar hiçbir şaibeye bulaşmadığını ve Birlik olarak böyle bir olumsuzluğa izin vermediğini belirterek, “Birlik eskiden kiralık ufak bir yerde ve 3-5 sandalyesi, 3-4 çalışanı olan konumdaydı. Ama bugün 15-20 personeli olan bilgisayarlı ortamda geniş bir yere sahip. Burada üyelere hizmet veriyoruz. Fakat kentin hızla gelişmesi nedeniyle burası da artık bize yetmiyor. Bu yüzden, geçtiğimiz yıl temelini attığımız hizmet binamızın kaba inşaatı tamamlandı, bu yıl içerisinde her şeyi tamamlanacak ve esnafa yeni hizmet binasında daha geniş bir mekanda toplantı salonları olan, daha fazla çalışanı ile hizmet veren bir ortama sağlayacağız. KOSGEB’te 126 öğrencimiz eğitim görüyor. Ben hizmetin devamı için göreve tekrar talip oldum, takdir üyelerin. Eğer ileride kendimi yeterli görmez, sağlığımda elvermezse, yönetim kurulu ile oturur görüşür, verecekleri karara saygı duyarak yönetimden bir başka üyeye görevi devrederim” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *