ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Ertuğ, 42 projenin yüzde yüzün üzerinde gerçekleştiğini söyledi

Ertuğ, 42 projenin yüzde yüzün üzerinde gerçekleştiğini söyledi
YAYINLAMA: 22 Mart 2021 / 17.51
GÜNCELLEME: 22 Mart 2021 / 17.51
İl Koordinasyon Kurulu toplandı

İl Koordinasyon Kurul’unun ikinci dönem toplantısı dün saat 14.00’te il halk kütüphanesi salonunda Vali Fikret Koçak başkanlığında yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ ilçe kaymakamları, bazı belediyelerin başkanları, yatırımcı dairelerin bölge müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Açılışı yapan Vali Fikret Koçak arkadaşlarına çalışmalarında başarı dileğinde bulundu daha sonra üç aylık devrede yapılan yatırımların gerçekleşme durumu, aksayan yanları ve ödenek durumları gözden geçirildi.

Bazı yatırımcı dairelerin işi savsakladığını, teknik personelin ve makinaların üç dört saatten fazla çalışmadığını gören vali Fikret Koçak daire müdürlerini payladı. İşi savsaklayan ve geri kalmasına neden olan mühendis, teknisyen ve oparatörleri cezalandıracağını söyledi.

Verilen bilgilerden öğrenildiğine göre son üç aylık devre içinde yatırımlarda yüzde 68 ile 70 oranında bir gerçekleşme tespit edildi. Bir iki yatırımcı daire dışında çalışmaların büyük bir başarıyla sürdürüldüğü tespit edildi.

Belediye ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ ise 42 projeyi uygulama alanına koyduğunu, bunun hepsinin de bu yıl gerçekleşeceğini, ele alınan projelerin tamamının yüzde iki yüzün üstünde bir gerçekleşme sağlandığını bildirdi.

Beş saat aralıksız olarak 14.00’ten 19.00’a kadar süren İl Koordinasyon Kurulu toplantısı sonunda ilimizin birçok sorununa ışık tutuldu. Mersin, Urfa, Kahramanmaraş ve diğer illerden gelen bölge müdürleri konularıyla ilgili geniş bilgiler verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *