ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Erbakan kimi kandırıyor?

“Erbakan kimi kandırıyor?
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ökkeş Özpolat, hükümetin kooperatif
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ökkeş Özpolat, hükümetin kooperatif ve Odaları’n paralarının bir havuza toplanması önerisine tepki göstererek, “Oda başkanlarımızın maaş almadan biriktirdiği 3-5 kuruşa Erbakan göz dikti” diye konuştu.

Mahkemeye Başvuracağız
Oda ve kooperatiflerin hükümetin havuz sistemi oluşturması yönündeki kararını kabul etmesinin mümkün olmadığını vurgularken, kararın iptali için mahkemeye başvuracaklarını ifade etti. Özpolat, “Bizim odamız, birliğimiz, federasyonumuz, konfederasyonumuz, konferansımızın elindeki 3-5 kuruşu bankaya yatıramayacak veya elimizde tutamayacakmışız. Biz binbir fedakârlıkla biriktirdiğimiz parayı Hoca’nın istediği bir bankada havuza aktaracakmışız. Bunu kabul etmeyiz. Mahkemeye başvurmak için çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.

“Hani kaynakların vardı”
Özpolat Erbakan’ı eleştirmeye devam ederken, “Hoca işe başladığı sırada, Benim kaynaklarım var. Diğerleri bunları bilmiyor” Yer altı kaynaklarımız var, çıkaracağım. Daha sonrada bunların ekonomiye kazandıracağız’ diyordu. Hani kaynakların vardı? Çıkarıp çıkarıp harcayacaktı. Kime yutturdun? Kimi kandırdın? Bu havuz önerisi yasaya da aykırı. Kabul etmeyiz” şeklinde açıklamada bulundu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *