ANASAYFA arrow right Güncel

"En onurlu mesleklerin başında geliyor”

YAYINLAMA: 23 Kasım 2022 / 21.21
GÜNCELLEME: 23 Kasım 2022 / 21.21
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, mesajında, "En onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenliğin emek, sabır ve hoşgörü isteyen kutsal bir meslek" olduğunu söyledi.

Öğretmenlik meslek kanunu ile şartları daha da iyileştirilen öğretmenlerin haklarının ödenemeyeceğini ifade eden Milletvekili Uzer, öğretmenlik için "Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir" ifadelerini kullandı.

Önceli hain terör örgütü PKK/YPG’lilerin roket saldırısında şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan’a Allah’tan rahmet dileyen, kahpece okula ve masum insanların olduğu yerleşim yerlerine roketli saldırı yapan terör örgütünü ve destekçilerini kınadığını ifade edem Uzer, sözlerine şöyle devam etti; " Hainler Türkiye Yüzyılı’na engel olamayacaklar. Milletimizi korkutamayacaklar. Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır öğretmenlerimiz. 1928 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Başöğretmenlik" unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen kutsal bir meslektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarında değerli öğretmenlerimiz özveri ve fedakarlıkla görev ve sorumluluklarını yerine getirmektedirler. Ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak görevini hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *