ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

En küçük yükü taşımak için bin lira istiyorlar

En küçük yükü taşımak için bin lira istiyorlar
YAYINLAMA: 01 Temmuz 2020 / 18.10
GÜNCELLEME: 01 Temmuz 2020 / 18.10
Traktörlü taşıyıcılar şımardı

Belediye Başkanının çalışma hızına zabıtanın ayak uyduramadığı iddia ediliyor… Bazı okurlarımız traktörle taşımacılık yapanlardan yakınıyor. En küçük yükü taşımak için bin lira isteyen traktörcüler, pazarlık yapılmak istenince “işim var” diye olay yerinden uzaklaşıyor. Sorunun üzerine Belediye zabıtasının ciddi olarak eğilmesini isteyen okurumuz, zabıtanın Belediye Başkanının çalışma temposuna uymamasından şikayet ediyor. At arabalarının kaldırılmasından sonra doğan durumla ilgili olarak şunlar söyleniyor:  “Belediye reisimizden çok memnunuz. Allah kendi sinden razı olsun. Çok iyi çalışıyor. Aldığı kararlar isabetlidir.

At arabalarını kaldırdı. Şehir at arabalarının bokundan temizlendi. Ortalıkta sinekleri de kalmadı, sağ olsun. Yalnız at arabalarının kaldırılması traktörcülere büyük bir şımarıklık getirdi. Bir iş için yanına yaklaşınca hemen bin lira istiyor. Pazarlık yapmaya kalkınca da “işim var” deyip uzaklaşıyor.

Şehrin her işine tek başına Belediye Başkanı koşamaz. Yanında çalışanlar da ona yardım etmeli. Başkanımızın bu hızlı çalışmasına Belediye Zabıtası ayak uyduramıyor. Biz her yerde, yanımızda daima Belediye zabıtasından bir vazifeliyi görmek istiyoruz. Bu kabil meselelere anında müdahale etmeli ve netice almalıdır. Belediye zabıtasında vazifeli memurlar devamlı şehir içinde gezmelidir.”

Vatandaşların haklı şikayetleri üzerine Belediye zabıtası yetkililerinin konuya eğilerek çözüm getirmesi ve Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ'un çalışma hızına ayak uydurması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *