ANASAYFA arrow right Yaşam

En iyi ve kaliteli duvar kâğıdı fabrikasını kurmak istiyoruz

En iyi ve kaliteli duvar kâğıdı fabrikasını kurmak istiyoruz
YAYINLAMA: 15 Eylül 2021 / 20.45
GÜNCELLEME: 16 Eylül 2021 / 17.29
Diamond Wall, sektörün parlayan yıldızı haline geldi

Sütçü İmam Üniversitesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra memleketi Gaziantep'e dönerek duvar kâğıdı sektörüne hızlı bir giriş yapan ve inşaat sektöründe adından söz ettirmeye başlayan Diamond Wall Duvar Kağıtları San ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Beşir Akbal, tarafından kurulan Diamond Wall, kendisinden önce kurulan birçok firmayı geriye bırakarak kısa zaman içerisinde sektörün parlayan yıldızı haline geldi.

Diamond Wall, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

Yenilikçi ve profesyonelliğin yanı sıra, üstün kalite, benzersiz tasarım ve güçlü stok üçlüsü ile duvar kâğıdı sektörüne hızlı bir giriş yapan ve sunduğu kaliteli hizmetler ile kendisinden önce kurulan birçok firmayı geriye bırakan Diamond Wall, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Firma, ayrıca tüm dünyanın Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor bir dönemden geçildiği şu günlerde önemli oranda kişiye istihdam sağlayarak hem Gaziantep hem de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. 

Diamond Wall, bugüne dek çalıştığı iş ortaklarının güvenini tam anlamıyla kazanmış olup günümüzün yoğun ve rekabetçi pazarında sürekli ve sağlam bir yer edinebilmek için daima farklı, profesyonel ve yenilikçi olmayı hedefledi. Üstün kalite, benzersiz tasarım ve güçlü stok üçlüsünü bünyesinde imza gibi taşıyan firma, ürün ve hizmet kalitesi ile yurtiçi pazarında kalıcı değer yaratan bir pozisyona erişirken, kurduğu ihracat ağı ile yurtdışı pazarında adından söz ettirmeye başladı.

 En iyi ve kaliteli duvar kâğıdı fabrikasını Gaziantep’e kurmak istiyoruz

Türkiye’nin en iyi duvar kâğıdı firmalarıyla çalıştıklarını ifade eden Akbal, “Türkiye’de bulunan büyük duvar kâğıdı firmaları ile bayilik sistemi şeklinde çalışıyoruz. Duvar kâğıdı üretiminde Türkiye’nin, en kaliteli, fiyat olarak en uygun ve en çok model seçeneği olan bir firması olmak ve en iyi, kaliteli duvar kâğıdı fabrikasını Gaziantep’e kurmak istiyoruz. Yerli ve milli bir marka olma yolunda hedeflerimize adım adım ilerliyoruz.  Bu konuda çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Oluşturacağımız yerli markamız ile hem ülke genelinde hem de dünyada ki duvar kâğıdı sektörüne farklı bir yenilik, yeni bir konsept, heyecan ve soluk getireceğiz” açıklamasını yaptı.  

Ürünlerimizin tamamı 10 yıl garantili

Önemli bir oranda kişiye istihdam sağladıklarını söyleyen Akbal, salgın döneminde bile istihdam sağlayarak ülke ve kent ekonomisine katkı sunmayı sürdürdüklerinin altını çizdi. “Geçmiş dönemlerdeki duvar kağıtları silinmesi ve temizlenmesi zor, çabuk yırtılan, kalitesi düşük ve ömrü azdı. Fakat şu anda firma olarak kullanmış olduğumuz duvar kağıtları, çok kolay bir şekilde silinebilir, temizlenebilir, yırtılmaz ve en önemlisi ürünlerimizin tamamı 10 yıl garantilidir” ifadelerini kullandı.

 Vatandaşımız mutlaka gelsin bir çayımızı ve kahvemizi içsin

Akbal, günümüz koşulların da en fazla yerli duvar kağıtlarının tercih edildiğini belirtti. “Şu anda yerliliği ve milliği desteklemek için daha çok yerli duvar kağıtlarını kullanıyoruz. 81 kataloğumuzda toplamda 12 bin civarında model çeşitliliğimiz var. Bu 12 bin model çeşitliliği içerisinde binlerce motifli duvar kâğıdı ve on binlerce renk skalası bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın cebine uygun her türlü duvar kağıtlarımız mevcuttur. Bize uğramadan evlerine duvar kâğıdı yaptırmasınlar. Mutlaka gelsinler bir çayımızı ve kahvemizi içsinler” dedi.
Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözlerin arkasında durduk

“Kendi üretimimiz olan bir ürünümüz var. Bu ürünümüz tekstil kumaşından, üretiliyor” diyen Akbal, “Duvar Kumaşı diye adlandırılan bu ürünümüzün, yüzde 23 ısı yalıtımı, yüzde 25 ses yalıtımı, yırtılmaz, 3 boyutlu, silinebilir ve uzun ömürlüdür. Firma olarak, halkımıza kaliteli hizmeti ucuza sunmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözlerin arkasında durduk, işlerimizi hiçbir zaman aksatmadık, hepsini zamanında yetiştirdik, tüm ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız, mesleğin ustaları ile çalışıyoruz, kullandığımız malzemeler piyasadaki malzemelere göre daha kaliteli ve fiyat olarak en uygundur. Bu özellikler bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerdir” şeklinde konuştu. Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *