ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Elmacı Pazarı’ndaki dükkanlar yıkılacak

Elmacı Pazarı’ndaki dükkanlar yıkılacak
YAYINLAMA: 18 Kasım 2020 / 14.39
GÜNCELLEME: 18 Kasım 2020 / 14.39
Belediye Başkanı hasta hasta dert dinledi

Ertuğ: “Sizlere dükkan bulmadan, işyerlerinizi boşaltmam.” Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ Perşembe günleri halkın dertlerini dinleyerek çözümler getirmeye çalışıyor. Perşembe günü dişlerinden rahatsız olan Başkan Ertuğ saat 10.00’a kadar vatandaşın dertlerini dinledi. Saat 10.00’da dişini çektirdi. Hasta hasta vatandaşın derdini dinledi. Dert dinleme esnasında kanama dolayısıyla sık sık tampon değiştirdi.

Başkan Ertuğ saat 10'a kadar 40 kişinin, öğleden sonra da 77 kişinin derdini dinlediğini bildirdi. Bir vatandaş Elmacı Pazarındaki dükkanların yıkılması için Belediye tarafından çalışmalar yapıldığını, dükkanları yıkılınca güç durumda kalacaklarını bildirdi.

Başkan Ertuğ: “Biz işyerleri açmak için çalışıyoruz. Elmacı pazarını düzenleme çalışmalarımız var. Yalnız, buradaki iş sahiplerine dükkan vermeden burasını yıkmayacağız. Müsterih olunuz” dedi.

Saniye Suruç: “Keyvan Hamamı yakınındaki bir atölyenin hızar sesinden çevrede oturanlar devamlı şikayetçi. Burasının kapatılacağını duyduk, hala çalışıyor.”

Başkan Ertuğ: “Hızarcıyı şimdi çağırtıyorum. Burada gürültü etmemesi için kendisine birkaç dükkan vermiştik. Demek ki eski yerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi hallederim.” Daha sonra belediye zabıtası vasıtasıyla kişiyi çağırtarak derhal boşaltılmasını emretti. İşyerini kapattı.

Mehmet Taş: “1316 doğumluyum. Gaziantep Savaşında çalıştım. Belediye otobüs pasosu istiyorum.”

Başkan Ertuğ: “Bizler sizlerin sayesinde varız. Emekleriniz ne Tanrı yanında ne de kulları yanında zayi olmaz. Varlıklı iseniz paso veremem. Muhtaç iseniz durumunuzu inceletip pasonuzu verdireceğim.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *