ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

ELIT-ÇATOM’dan kadınlara hizmet

ELIT-ÇATOM’dan kadınlara hizmet
YAYINLAMA: 07 Şubat 2021 / 17.26
GÜNCELLEME: 07 Şubat 2021 / 17.26

Gaziantep’te açılan ilk özel sektör katılımı ÇATOM olan ELIT-ÇATOM’da kadınlara cilt bakımı ürünleri satışı ve ücretsiz cilt bakımı yapılacağı belirtildi.

GAP BKİ Başkanlığı, Gaziantep Valiliği, Büyük- şehir Belediye Başkanlığı ve ELİT Firması işbirliğiyle, 13 Mayıs perşembe gününden itibaren estetisyenlik ve meslek edindirme kurslarına başlayan ve 12’si ücretsiz olarak diğer ÇATOM katılımcıları arasından seçilen 19 kursiyerin devam ettiği, Gazi Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvan Köşebağ Apartmanı No: 70/3 Kat l’deki ELİT-ÇATOM’da 11-15 Haziran 2002 tarihleri arasında promosyonlu ürün satışlarına başlayacağı ifade edildi.

Yetkililer promosyon süresince, ELİT Firmasınca Ankara’dan gönderilecek 4 uzman tarafından ücretsiz cilt bakımı yapacağını belirtti. Yetkililer, "Gaziantepli bayanlar cilt bakımı sonrası cilt tiplerinin özelliğine göre ürünler alabilecekler” dedi. ELÎT-ÇATOM da Pourelle marka cilt bakım ürünleri, temizleme sütü, tonikler, maske, göz kalemleri, gece ve gündüz bakım kremi, concentrat tedaviye yönelik ampüller satılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *