ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Elektrik ve su ihbarnamelerinden şikayet ediliyor

Elektrik ve su ihbarnamelerinden şikayet ediliyor
YAYINLAMA: 04 Ekim 2020 / 17.05
GÜNCELLEME: 04 Ekim 2020 / 17.05

“İhbarnamelerde sadece borç yazılı olduğundan kontrol imkanımız yok” deniliyor. Belediye işletmeleri günlerde tahsilat için bir usul getirdi. Elektrik ve su paralarını aboneler isterlerse bankalara da yatırabilecekler. Aslında getirilen usul uygulanırsa vatandaşlara kolaylık sağlayacak niteliktedir.

Ama evlere ve işyerlerine bırakılan ihbarnamelerde sadece borç yazılı. Eski ve yeni indeksler yazılı değil, Oysa ihbarnamede bunların da yazılması için yerler açılmış. Fakat ihbarnameleri dolduranlar ne indeksi, ama evlere ve işyerlerine bırakılan ihbarnameler de sadece borç yazılı. Eski ve yeni indeksler yazılı değil, Oysa ihbarnamede bunların da yazılması için yerler açılmış. Fakat ihbarnameleri dolduranlar ne indeksi, ne de yenisini yazmıyorlar. Aboneler bu tutumu garipsiyorlar. Kontrol imkanımız yok.

Mahsus fazla yazıldı ise. Yanlışlık yapıldı ise... Bunları nasıl kontrol edeceğiz diye şikayetlerini belirtiyorlar. ihbarnamelerde mademki eski ve yeni indeks haneleri var, bunların da doğru dürüst doldurularak abonelere o ay kullandığı elektrik ve suyun bildirilmesi gerekir.

Okuyucularımız gazetemize gönderdikleri mektuplarla ve açtıkları telefonla bu konuda ilgililerin dikkatlerinin çekilmesini istemekteler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *