ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Elektrik kesintisi yine üç saate çıkarıldı

Elektrik kesintisi yine üç saate çıkarıldı
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 16.19
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 16.19

Elektrik sorununda değişen bir şey yok. Eski tas, eski hamam

Geceleri de ayrıca 1.5 saatlik kısıntı yapılıyor. Geçen hafta içinde Belediyede elektrik kısıntılarıyla ilgili olarak yapılan toplantıya TEK Genel Müdür Yardımcısı da katılmış ve sorunun kısa sürede çözüme kavuşacağı ifade edilerek, kısıntılar bir saate indirilmişti.

Aradan kısa bir süre geç tikten sonra yine kısıntılar üç saate çıktı, sabah saat 8’de kesilen elektrik saat 11’de ancak verilebiliyor. Bu yetmiyormuş gibi akşamları da ayrıca bir buçuk saatlik programsız elektrik kesilmeleri yapılıyor.

Defalarca yazarak Gaziantep sanayiinin programsız elektrik kısıtlamalarından büyük zarar gördüğünü, üretimin zaman zaman duracak hale geldiğini belirtmemize rağmen, bir haftalık aradan sonra yine eski tas, eski hamam örneği, eski şekline döndü. Akşamları genellikle saat 19-20’den başlayarak bir buçuk saatlik elektrik kısıntıları halkın şikayetlerine neden oluyor. Vatandaşlar Televizyon haberleri izleyememekten yakınıyorlar.

Elektrikle ilgili olarak yapılan toplantıda TEK yetkililerinin inandırıcı bir açıklama yapmaması üzerine verdiğimiz haberde “Havanda su dövüldü” şeklindeki haberimizin bizi yanıltmasını istememize rağmen gerçeği vurgulamamız gazetecilik açısından sevindirdi, sanayimizin büyük zararlar görmesi yüzünden de çok üzülmemize neden oldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *