ANASAYFA arrow right Güncel

El yapımı patlayıcı ele geçiren polis ve bekçilere ödül

El yapımı patlayıcı ele geçiren polis ve bekçilere ödül
YAYINLAMA: 04 Ocak 2021 / 20.38
GÜNCELLEME: 04 Ocak 2021 / 21.06
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler yılbaşı gecesinde yaptıkları yol kontrolü sırasında araç içerisine gizlenmiş halde el yapımı patlayıcı (EYP) ele geçirdi.

Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, dikkatleri sayesinde patlayıcının bulunmasını sağlayan polis ve bekçiler ise Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafından ödüllendirildi.

Yılbaşı gecesinde yol kontrolleri sırasında görev yapan polis ve bekçiler araç içerisine gizlenmiş halde EYP ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Patlayıcının ele geçirilmesinde emeği geçen polis ve bekçiler Gaziantep Emniyet Müdür Cengiz Zeybek tarafından ödüllendirildi.

“Örnek bir davranış”

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Arkadaşlarımız çok değerli bir çalışma yaptılar. Duyarlı ve hassas çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızı hediyelerle ödüllendiriyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Tüm teşkilat personellerimize örnek olacak bir davranış. Gaziantep Valimize de arkadaşlarımızın başarı belgesiyle ödüllendirilmesi için teklifte bulunacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *