ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

El emeği göz nuru ürünler sergileniyor

El emeği göz nuru ürünler sergileniyor
YAYINLAMA: 03 Ağustos 2022 / 13.50
GÜNCELLEME: 03 Ağustos 2022 / 13.50
Büyükşehir belediyesi el becerileri kursları ürün satış merkezinde ikinci kermes açıldı.

E tipi Cezaevi’nde kalan mahkumların el emeği göz nuru el işlemeleri sergileniyor.

Büyükşehir belediyesi el becerileri kursları ürün satış merkezi ikinci kez kermes düzenledi. Kermese bazı kurumların yanı sıra okullarda katıldı. Kermese sergilenen birbirinden güzel ürünler vatandaşların beğenisini topladı.

Şırahanı’na hareketlilik kazandırılıyor

Restore edilen Şırahanı’nın bir bölümünde açılan büyükşehir belediyesi el becerileri kursları ürün satış merkezi, kermes düzenleyenler için en uygun mekan. Büyükşehir belediyesine ait el becerileri kurslarında eğitim gören kursiyerler, ürünlerin satışının yapıldığı bu merkezde 12-18 Mayıs tarihleri arasında açılan ikinci kermesse cezaevinde kalan mahkumların yaptıkları ürünlerin yanı sıra vezne kız meslek sesi öğrencilerinin hazırladığı ürünleri ile Ayşegül Avcı, Hatice Uzun ve Müzeyyen Özyazıcı aracı oldukları kurumların ürünlerini sergiledi. Kermes el becerileri kurslarında eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yanı sıra otantik Gaziantep giysileri, işlemeli bakır Sedef’e diğer el sanatları ürünleri de sergileniyor.

Kermes düzenleyenlerden işgal ücreti alınmıyor

Merkezin sorumlusu Bilge Türkdönmez, henüz yeni faaliyete geçen merkezi ikinci kez kermes düzenlediklerini belirterek, kermes düzenleyenlerden herhangi bir işgal ücreti veya satılan ürünlerden pay almadıklarını açıkladı. Kermese sergilenen ürünlerin fiyatının ise piyasaya göre çok uygun olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *