ANASAYFA arrow right Güncel

Eksik olan ne varsa tamamlamaya geldik

Eksik olan ne varsa tamamlamaya geldik
YAYINLAMA: 16 Mayıs 2022 / 21.09
GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2022 / 21.09
Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde devir-teslim töreni yapıldı. GESOB Başkanlığı’na seçilen İsmet Özcan, görevi Ömer Küsbeoğlu’ndan devraldı.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği binasında düzenlenen törenle Ömer Küsbeoğlu GESOB Başkanlığını İsmet Özcan’a devretti. Devir-teslim törenine yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İsmet Özcan ve ekibinin dönemi resmen başlamış oldu.

İsmet Özcan ve ekibinin dönemi resmen başladı

Geçen hafta yapılan GESOB seçimlerinde kullanılan oyların 280’ini alan Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, GESOB’un yeni başkanı seçilmiş, mevcut başkan Ömer Küsbeoğlu ise 237 oy almıştı. Dün ise devir teslim töreni gerçekleştirildi. Seçimi kazanan Özcan, görevi Küsbeoğlu’ndan devraldı.

7 gün 24 saat esnafımızın hizmetinde ve yanında olacağız

Özcan, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Ömer Küsbeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. “Eksik olan ne varsa tamamlamaya geldik. Ülkemize, memleketimize ve esnafımıza hizmet edeceğiz. Ekibimiz heyecanlı. Herkesi dinleyeceğiz, 7 gün 24 saat esnafımızın hizmetinde ve yanında olacağız” şeklinde konuştu. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *