ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Ekmek, et ve hayvancılıkla ilgili toplantılar düzenlendi

Ekmek, et ve hayvancılıkla ilgili toplantılar düzenlendi
YAYINLAMA: 11 Haziran 2021 / 16.57
GÜNCELLEME: 11 Haziran 2021 / 16.57
246 ekmekçi cumartesi, hayvan besleyenler cuma, kasaplar pazartesi günü Ertuğ başkanlığında toplanacak. Şehrimizin et, ekmek sorununun çözümlenmesi, daha kaliteli ekmek yapılması ve hayvan beslenen mağaralar konusunun sonuca bağlanması için belediye tarafından üç gün art arda toplantılar yapılacak.

Belediye Başkam A. Turan Ertuğ başkanlığında yapılacak toplantıların ilki cuma günü belediye tiyatro salonunda hayvan besicileriyle olacak. Cumartesi günü yapılacak toplantıya ise 246 fırıncı saat 14’te aynı yerde katılacak. Toplantıda ekmeklerin daha kaliteli çıkması üzerinde durulacak.

Pazartesi günü, yapılacak toplantıya ise kasaplar katılacak. Kasaplarla da et sorunu üzerinde görüşülecek. Bilindiği gibi kasaplar fırınlar ve kıraathaneler sağlık şartlarına uydurulmuş, çalışılan yerlerin tamamı fayans yaptırılmıştı. Sağlık kurallarına ve belediyenin düzeltilmesini istediği yerleri yapmayanlar da kapatıldı.

Belediye Başkan yardımcısı Yalçın Çepik ise tüm sinemaların aybaşından itibaren kontrollerine başlanacağını, belediye tarafından düzene sokulması için istenilenlerin yapılıp yapılmadığının tespit edileceğini söyledi. Belediyenin istediği düzeltmeleri yapmayan sinema ve eğlence yerleri hakkında yasal işlem yapılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *