ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Egzozları çıkarılan mobiletlerin gürültüsünden halk uyuyamıyor

Egzozları çıkarılan mobiletlerin gürültüsünden halk uyuyamıyor
YAYINLAMA: 23 Mart 2021 / 13.06
GÜNCELLEME: 23 Mart 2021 / 13.06
Özdemirbey Caddesi’nde mobiletler gece cirit atıyor

Bir süre önce yaptığımız yayında Belediyenin trafik müdürlüğü ile işbirliği sonunda gürültüyle ciddi olarak mücadeleye başladığını, toplanan susturucusuz mobiIetlerin Gazhaneye depo edildiğini, mobiletlerden yer kirası olarak her gün için 2 bin 400 lira alındığını bildirmiştik.

Belediye ve trafik müdürlüğünün bu olumlu işbirliği mobilet gürültüsünü gündüzleri büyük çapta azalttı. Bu kez de zaman boşluğundan yararlanan gencecik delikanlılar, çocuklar geceleri aynı şeyi yapmaya başladı. Geceleri belediye ve trafik kontrolü gündüz kadar etkili yapılmadığından Özdemirbey caddesinde iftar vaktinden gece yarısına kadar susturucusunu çıkaran mobiletli çocuklar caddede cirit atıyor.

Mahalleli susturucusu çıkarılmış mobiletlerin gürültüsünden bizar oldu. Sabahlara kadar uykusuz kaldıklarından, sinirlerinin bozulduğundan söz ediyorlar. Bir kısım mahalleli de “Gürültü yapan çocukları kovalıyoruz ama yakalamak mümkün değil. Yakalasak bu sefer de belaya kalacağız. Çıkın işin içinden” diyorlar.

Konuyla yakından ilgilenen belediye ve trafik görevlilerinin duruma el koyarak geceleri de halkı rahatsız ederek uykularını kaçıran susturucusuz mobiletlerle mücadele etmeleri bekIeniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *