ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Eğitimciler sorunlara çözüm istiyor

Eğitimciler sorunlara çözüm istiyor
YAYINLAMA: 15 Temmuz 2022 / 14.31
GÜNCELLEME: 15 Temmuz 2022 / 14.31
Seçim sonunda çoğunluğu elde eden AKP’nin kuracağı hükümetin kamu emekçilerinin yanında olmaması halinde gelecek seçimde sonunun barajı aşamayan partilere benzeyeceğine dikkat çekildi.

Eğitim-Sen Şubesi Başkanı Mehmet Bozgeyik, hizmet etmeyen, çalışanların ve ülkenin sorunlarını çözmeyen partilerin fasa süre sonra biteceğini açıkladı. Ülkede yeni bir genel seçimin sonuçları ortaya çıktığını belirten Bozgeyik, “Seçim sonucuna ve yeni hükümete saygı duyuyoruz. Emek platformu olarak seçim öncesi sorunlarımızı ilettiğimiz partiler arasında iktidara gelen Adalet ve Kalkınma Partisi de yer alıyordu. 3 Kasım sona erdi, şimdi bu parti iktidara tek başına geliyor.

Sorunlarımızı ilettiğimiz AKP’lileri bu saatten sonra hükümette yer almalarından dolayı gözlem altına alacağız. Grevli ve toplu sözleşmeli sendika yasasının çıkması için hükümetten talebimizi isteyeceğiz. Yapılan seçimde 11 milyona yafan kişinin oy kullanmaması ve merkezdeki partilerin barajı aşamaması halfan partilere olan güvensizliğinin bir göstergesidir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *