ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Eczacılara özel bankacılık hizmeti

Eczacılara özel bankacılık hizmeti
YAYINLAMA: 21 Haziran 2020 / 16.48
GÜNCELLEME: 21 Haziran 2020 / 16.48

Akbank eczacılara yönelik özel hizmet paketi hazırladı. Akbank Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Sidar Nurani, ilk defa bölgedeki eczanelere yönelik bu hizmet ile eczacının zaman kaybının önleneceğini söyledi.

Akbank Bölge Müdür Yardımcısı Nurani, özel hizmet paketinde her türlü bankacılık işlemlerinin mevcut olduğunu belirterek, birçok bankada olmayan hizmetle eczacıya kolaylıklar tanıdıklarını açıkladı. Eczacılara yönelik paketin avantajlarını anlatan Nurani, eczacıların alacağı post makinaları için piyasaya göre oldukça uygun bir fiyatlandırma yaptıklarını, çek karneleri için de vergi dışında hiçbir ücret talep etmediklerini bildirdi. Ayrıca dileyen eczanelere Akbank Ticari İnternet Şubesi şifresi verdiklerini anlatan Nurani, bu şekilde eczacıların şubeye gitmeden, döviz alım

satımı, repo, havale, EFT, virman, yatırım fonu ve hazine bonosu alım satımı, senet ödeme, SSK, vergi ödemeleri, ileri vadeli havale işlemleri, ileri vadeli EFT işlemleri, fatura talimat işlemleri, toplu havale EFT işlemleri, müşteri tahsilatları görüntüleme, üye işyeri işlemleri takibi, yatırım portföyü ve ekstre görüntüleme gibi işlemleri işyerlerinden, şubeye gitmeden yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *